Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

Ako imate dovoljno sredstava da sebi priuštite jedno kvalitetnije odelo, a i dalje razmišljate da li da to učinite – nema mesta dilemi. Obavezno ga kupite, jer kvalitetno odelo nikada nije bacanje para ili pogrešna investicija. A evo i na šta da obratite pažnju pri kupovini skupljeg odela.

Pregledajte grudi

Najvažniji deo na krojenom odelu jeste predeo oko grudi koji se ili šije ili lepi. Gledajte da bude sačinjen od prirodnih materijala u kojima može da se diše i u kojima će vam biti udobno. Najbolje je da to bude pamuk.

Pregledajte džepove

Na jeftinijim odelima, džepovi na sakou su u vidu obične kocke. Na skupljim odelima, to su takozvani crown džepovi koji štrče ka spoljašnjosti i pod uglom su koji naginje ka grudima. Zašto je ovo važno? Pa i nije od suštinske važnosti, ali ljudi koji se razumeju u ovakve stvari ovo će primetiti, a takve stvari su nekada važne.

05 290a Ni slučajno ne žalite novac za kvalitetno odelo!

Ispitajte šavove

Ručno šiveni šavovi zaštitni su znak skupljih odela. Ali u današnje vreme, šavovi napravljeni mašinom na kvalitetnijim odelima prihvatljivi su koliko i ručno pravljeni šavovi. Najbolje ćete ih ispitati na kragni i poklopcu džepa.

Ispitajte dugmad

Kada kupujete jeftinije odelo, dobićete plastičnu dugmad. Kada kupujete malo kvalitetnije odelo, prelazite na Korozo dugmad, što su u suštini dugmad izrađena od koštunjavog voća. Ne samo da izgleda bolje od plastične dugmadi, nego je izdržljivije i otpornije na ogrebotine i hemijsko čišćenje. Nećete morati da ga menjate često.

Mens Wear 2012 Fashion Business Suit Custom Made Suit Black Three piece Suit Men In Suits Ni slučajno ne žalite novac za kvalitetno odelo!

Ispitajte materijal

Sada kada ste se apgrejdovali na skuplje odelo, možete sebi da priuštite interesantnije materijale kao što su lan, svila, vuna ili bambus.

Ispitajte unutrašnjost sakoa

Kako se povećava cena, tako se povećava i broj džepova u unutrašnjosti sakoa. Pri kupovini kvalitetnijeg odela, možete računati na četiri ili više unutrašnjih džepova, skrojene za pasoše, olovke, mobilne telefone i slične potrepštine.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice