Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Događaj koji je jutros kao eksplozija odjeknuo Njujorkom je da je Nik Vuster (Nick Wooster) modni direktor Neiman Marcus-a i Bergdorf Goodman-a dobio otkaz. Nik je jedan od najvećih trendsetera muške mode i slobodno se može reći da je “muška” Anna Wintour. Pre mnogo godina na pitanje “da li je svestan koliki je njegov uticaj u svetu mode?”, odgovorio je kratko: “Ja sam iskreno šokiran svim tim što se dešava, ali ako kažem da mi ne prija slagaću. Ja sam jedan običan mali čovek koji jedino što u životu zna da radi jeste da se dobro obuče. Nekim ljudima se to dopada i zato sam tu gde jesam.” Neiman Marcus i Bergdorf Goodman su jedne od najelitnijih radnji, a njihovo sedište je naravno u Petoj Aveniji u Njujorku.

Ono što se svi sada pitaju je gde će Nick Wooster preći i koji je razlog njegovog otkaza. Ono najzanimljivije je da su mnoge kladionice u Njujorku otvorile nove opklade. Naravno kao i svaki otkaz i ovaj ima seksualnu aferu u pozadini, mada mali broj ljudi uopšte veruje u to. Za sada jedan od glavnih tračeva je da su se čelnici kompanije i on razišli u mišljenju po pitanju planova kompanije i njene budućnosti. Na nama je da se nadamo da će se Nick Wooster uskoro udomiti u novoj kompaniji i nastaviti sa svojim radom.

nick wooster1 Nick Wooster dobio otkaz nick wooster6b Nick Wooster dobio otkaz 20110212 081620 Nick Wooster dobio otkaz nick wooster 3 Nick Wooster dobio otkaz

untitled1 Nick Wooster dobio otkaz


Miki Živković je magistrirao shoping, od skoro je i “žena” fudbalera, a životni san mu je da ima mnogo, mnogo LV torbi i da je stalno na TV-u. Ima dvoje dece koje viđa samo ispred kamera i novinara (za slikanje).

Editors choice