Oni su popularni, cenjeni, poznati širokim narodnim masama. Njima se dive, jer su postigli “nešto” u životu. Ipak, izgleda da su u toj trci za parama i slavom preskočili i neka važna pravila koja se uče još u osnovnoj školi. Napravili smo listu grešaka naših selebritija zbog kojih bi u školi dobili keca kao kuću.

Emina Jahović Sandal (TW): “Žao mi je što ponekad nemogu svima da odgovorim! Jednako vas volim!”

Veselin Jevrosimović (FB): “Ministar Dragan Šutanovac pomaže srpsku atletiku. U dvorištu vojne akademije sprema se izgradnja prve atletske dvorane u Srbiji i jedne od naj lepših u ovom delu Evrope.”

Bojana Stojković (TW): “Nemoj tako Dejvide pa krave će pomuzti već jedan od Batlera da bih ja mogla popodne na tenane da se posvetim prasićima.”

Seka Aleksić (TW): “Lista Sekinih novih pesama na Puls-u je POTPUNA LAŽ…ali ni jedna pesma se ne zove tako…”

Slavica Ćukteraš (TW): “Jel imate vi stres poslednjih dana?”

Danijela Martać (TW): “Jako lepe vesti danas!!! Ko zna zna, a ko nezna, saznaće uskoro!!!”

– Emina Jahović Sandal (TW): “Hermes torbe i Alexander Mcqueen marame u konbinaciji znaju da budu toliko ružne…kad žena nosi! I kopije i originali – sve jedno, its OUT!”

Nikola Rađen (TW): “Sva čast prijatelju čestitamo na pobedi !!! Keša Voždovac !!!”

Lepa Brena (TW): “Sretan 8. mart Dan žena svima kojima to znači, jer da nema nas, nebi bilo ni vas, naročito našim majkama i bakama ! Volim vas sve”


Sonja Josipović sebe smatra devojkom koja uživa u trenucima tišine koja joj uvek donese novu dozu inspiracije. Voli da piše i čita knjige, ali i da se druži sa ljudima od kojih može nešto novo da nauči. Osim sa rečima uživa i u igranju sa svojim zekom, koji joj često ne dozvoljava da neke svoje tekstove privede kraju. Voli svako godišnje doba, sve oblike umetnosti i sve vrste slatkiša (izuzev žele bombona). Autorka je bloga Svet obojen rečima.

Comments