Na Kopaoniku je u subotu, 5. decembra, svim posetiocima popularnog zimskog centra predstavljena jedinstvena Nike Flash Pack kolekcija proizvoda namenjenih za trčanje po hladnom vremenu.

Specijalno opremljen Nike pop up store predstavljao je atrakciju i omogućio svim prisutnima da na licu mesta isprobaju Nike tehnologiju.

Nike pop up store na Kopaoniku Nike Flash Pack tehnologija osvojila Kopaonik

Prvi koji su se uverili u superiornost Flash Pack-a su trkači Nike+ Run Club-a koji su noseći ovu opremu pretrčali sedam kilometara po zaleđenim stazama i niskoj temperaturi. Pravi izbor opreme omogućio im je da i u teškim uslovima sačuvaju energiju i savladaju prepreke.

Dok će neki trkači tokom zimskih dana treninge imati na zatvorenim stazama i u teretanama, najhrabriji će nepredviđene vremenske uslove i kraće trajanje dana doživeti kao avanturu.

Trkaci prkose zimi Nike Flash Pack tehnologija osvojila Kopaonik

Nike je upravo za njih dizajnirao opremu najvišeg kvaliteta koja je napravljena od laganih materijala, otporna na vodu i uočljiva u uslovima smanjene vidljivosti, i uključuje šest modela patika: Nike LunarGlide 7 Flash, Nike Air Zoom Pegasus 32 Flash, Nike Free 5.0 Flash, Nike Zoom Structure 19 Flash. Svi modeli poseduju jedinstvene svetleće elemente koji ožive u mraku i omogućavaju trkačima da budu vidljivi.

Posebnu pažnju posetilaca izazvao je Shield Flash Max model jakne, otporan na kišu, vetar i sneg, koji trkačima omogućava potpunu vidljivost, toplotu, i pomaže im da pobede zimu.

Nike running club Nike Flash Pack tehnologija osvojila Kopaonik Superiorna Flashpack tehnologija za zimu Nike Flash Pack tehnologija osvojila Kopaonik

Predstavljanje Flash Pack kolekcije na Kopaoniku je prvi u nizu događaja koji je Nike organizovao, a ljubitelje trčanja tokom decembra očekuje još zanimljivih postavki i iznenađenja, završno sa događajem koji sledi 21. decembra, na najdužu noć u godini.

Comments