Predstavljanjem u beogradskoj Dijagonali globalna Nike WMNS kampanja pod nazivom Black&White zvanično je započeta i u našoj zemlji. Glavni cilj kampanje je osnaživanje žena kroz treninge i sport, a pored promovisanja zdravog načina života, profesionalni treneri iz Nike+ Training Club-a inspirisali su prisutne i posebnim motivacionim porukama.

NIKE WMNS KAMPANJA INSPIRISE I OHRABRUJE ZENE Nike WMNS kampanja inspiriše i ohrabruje žene
Ključ celokupne Black&White kampanje je da se devojke ohrabre i inspirišu, da budu uporne, istrajne, ali i da hrabro streme savladavanju svakodnevnih prepreka. Samim time i snaga i energija koju crpe iz treninga učiniće da budu nepobedive“, poruka je koju tokom treninga, ali i celokupne kampanje, šalju profesionalni Nike treneri.
Ovom prilikom za prisutne je pripremljen i poseban režim ishrane koji odgovara treningu, a NTC Master treneri su prilikom druženja razmenjivali savete iz oblasti nutricionizma i sportskog načina života praćenog pravilnom ishranom.

NIKE WMNS KAMPANJA INSPIRISE I OHRABRUJE ZENE 3 Nike WMNS kampanja inspiriše i ohrabruje žene
Nakon što je kampanja uspešno startovala u Beogradu, Nike nastavlja da posvećuje pažnju ženama u gradovima širom Srbije. NTC Master treneri će obići i Niš, Novi Sad i Kragujevac i održati otvorene treninge za sve devojke koje budu želele da učestvuju. Na ovaj način Nike nastavlja da motiviše žene i ohrabruje ih da pomeraju svoje granice i postižu nove rekorde.

Comments