Da li vas ponekad kopka kako će muško-ženski odnosi izgledati u budućnosti? Eto tamo neke 2060. godine… Da li će biti istih udvaranja, poljubaca, nestrpljivih očekivanja, planiranja letovanja, imena dece… Da li će biti one čiste žudnje, znoja tokom vođenja ljubavi?

Bože, ne želim da vas razočaram, ali mislim da će se mnoge stvari do tada promeniti. Setimo se manufakture, te divne tehnike pravljenja dobara, onda setimo se manualnog zadovoljavanja, jao i to su bile divne tehnike. Da li imate osećaj da, kao što su nove mašine u fabrikama zamenile ruku veselog radnika, da će i vašu ruku zameniti neki metal, neka mašinica. Ja da…

Stanje stvari danas:
Pojam seksi robot čuli ste ponajviše u pesmi, znate tu slatku pesmu, i slatku plavu barbikicu koja je izvodi… Tako je! Naša Mina!

Pevušili smo davno po klubovima, beše hitić:

“Sistem mi je pao, totalan je mrak

ne idem u krevet više na tvoj znak

komande sam tvoje izbrisala sve

puno mi je srce, baterija ne!

Pogrešno si dugme pritisnuo, stoj!

Na mome ekranu nepoznat si broj

pukla nam je veza, veliki je kvar

ponovo sam živa, vise nisam stvar!”

Da, u naše vreme seksi robot zakaže kada i srce zakaže! Jednostavno smo suđeni jedni drugima, željni topline zagrljaja, strasti poljupca, i vreline orgazma. Seksa! Eksplozije svih čula!

Seksi robot u budućnosti, u trenutno dalekoj 2060. godini, zamišljam skroz drugačije. Pa, da, kao da već vidim scenario, slatke Mine ne sećamo se više ni mi, mi smo uveliko hospitalizovani i po staračkim domovima. Seksi robot više ne služi kao termin za ljutnju, i odbijanje odnosa, jer previše ponosa imamo u sebi da bismo vodili ljubav sa osobom koja je zaboravila na našu godišnjicu, da prošeta našeg kera, kupi novu sijalicu. Ne! Seksi robot je sada novi vid zabave.

Kakve zabave? Vidite, tada se svi voze gotovo u letećim mašinama, unose hranu u vidu tableta, piške mislima, a slatku, strasnu ljubav vode sa robotima, seksi robotima!

Zašto pobogu, zašto!? Veoma ste zauzeti, niko više nema taj osećaj, toplina drugog tela na tvom telu izgubila je vrednost. Tada svaka osoba imaće svog robota, seksi robota. U jednom tako naprednom svetu letećih objekata i mogućnosti nama nezamislivih, čovek će podrediti ljubav uspehu. Spustiće ljubav na grane niske bitnosti. Seksi robot biće mu daleko lakši za održavanje!

Ja ne želim takav život za svoje unuke! Ne želim! Ne želim da njihov prvi put bude u rukama hladnog, seksi robota i to uz note dubstepa! Muzike koju oslikavaju kao silovanje robota! Ah, ta prokleta, neizvesna budućnost! Moramo ostaviti zapise o biti i dobrobiti ljubavnog odnosa i vrhunca! Ne želimo slepu budućnost potomaka! Podržite!


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments