Mi deca radnih ljudi ne možemo skapirati kako je to kada se rodiš sa sto kila keša na računima roditelja! Zato vas molim budite blagi prema ovoj devojčici. Vidite – nije ona kriva, ona misli da je to tako sa svom decom ovoga sveta.

Ko je kriv? Biće da su njeni dragi roditelji! Tata Tom Kruz (Tom Cruise) i mama Kejti Holms (Katie Holmes). Suri Kruz (Suri Cruise) opisuju kao jednu malu, razmaženu, petogodišnju devojčicu. Ne možemo biti sigurni da li je sve što smo načuli čist marketing ili istina, ali prosto je neverovatno da dete njenih godina, po rečima roditelja Toma i Kejt, radi sledeće stvari:

Sama bira dizajnersku odeću!
Nosi potpetice!
Piše knjigu!
Ima svoju kreditnu karticu!
Časti roditelje večerom!
Da je talentovana slikarka!
Da je majka pušta da ide dve ulice bez kaputa po zimi kako bi je vaspitala podobno!
Da je, dok joj mama snima film “Džek i Džil” (Jack and Jill), odlučila da šefuje celoj snimateljskoj ekipi.
Da odlučuje sama šta će jesti i kad će ići na spavanje, inače histerično plače!
Malena Suri je, naime, bez imalo srama, prišla Kameron Dijaz (Cameron Diaz), s kojom njen otac glumi u filmu “Vitez i dan” (Knight and Day), i rekla joj: “Želim tvoju haljinu!”
Nedavno se Tom Kruz pohvalio kako mu sveznajuća kćer daje modne savete i da raspravlja s njim čak i o njegovoj glumačkoj karijeri.
Ima 150,000 dolara vrednu kolekciju cipela!

Kako su joj nedavno nabavili i iPad, koji malena Suri nosi sa sobom čak i na večere u njujorške restorane, pa crta prstićem dok njeni roditelji razgovaraju s poslovnim partnerima. Plišane igračke koje je dosad gotovo uvek imala uz sebe, više nisu in. Roditelji Tom i Kejt su joj kupili kućicu na drvetu koja vredi čak 100,000 dolara. Iako se za te novce mogla kupiti i neka prava kućica, Suri svoju ne bi menjala ni za jednu drugu. E, pile moje, meni bi moji za te pare kupili i stan i nameštaj – nešto se mislim!

Devojčica u kućici na drvetu ima vodu i struju, a u njoj za svoje prijatelje priređuje čajanke i druženja, kao i gledanje crtaća.
Mala Suri je već od prve usrane pelene znala da ima taj iks faktor za modu. Majka je bila toliko oduševljena te je odlučila da joj Suri bude modni guru i vodič kroz crvene tepihe.

To dete je čak bilo proglašeno za najstilizovanije!

“Ona je jednostavno rođena takva, ima stila”, izjavio je Tom. Nije, dragi Tome, rođena je kao tvoja ćerka! Možeš da izmišljaš do sutra, ona je dete kao i svako drugo, kao i ono što od jutra vršlja po kontejneru kako bi doručkovalo. Bolje je nauči da deli, nego da šeta haljinu Dior i bleji po kućici na drvetu koja košta k’o porodična kuća bogate srpske porodice sa sve okolnim njivama. Hvala, ne bih te više zadržavala!


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments