Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Niste valjda mislili da devojke možete privući isključivo svojim smislom za humor, kavaljerstvom i velikom platom? Dobro, ako jeste to mislili, verovatno niste jedini, kao muškarci predodređeni ste da pojednostavljujete stvari. Ipak, činjenica je da neke sitnije stvari privlače žene, neke stvari kojima pridajete manje značaja, a ženama mnogo znače. Kao što su…

Vaš miris. Znamo da znate da je važno da imate mnogo dobar parfem, jer je sasvim logično da to žene privlači. Ono što možda ne znate jeste da žene vole i vaš prirodan miris, karakterističan samo za vas, koji će je podsetiti na vas. Ako vam traži da nosi vašu majicu – smatrajte se srećnikom.

lae Niste znali da se žene lože na ovo?

Vaš dodir. Žene su izuzetno osetljive na vaš dodir. Vodite računa na način na koji je dodirujete kad god ste sa njom. Neka vaš dodir bude izazovan i primeren, jer lako njime možete da je odbijete.

Vaše tajne. Ako ste mislili da ispovedanje o onome što vas tišti ili o vašoj bolnoj prošlosti može samo da vam oduzme poene kod žene, opet ste se prešli. Žene vole kada samo za njih ogolite svoju dušu i poverite im se. Zbog toga se osete specijalnim, a vi im izgledate privlačnijim nego ikada.

Vaši maniri. Da se ne lažemo, kavaljerstvo ipak jeste jedan od većih pluseva na listi poželjnih stvari. Mnoge devojke otpisaće vas istog trenutka kada im ne otvorite vrata da uđu, ili ih ne pustite ispred sebe pri ulasku, ne ustanete kada se pozdravljate sa njima i ne pomognete im ako nose nešto teško.

tumblr m1xfp3BdUe1r72yqxo1 500 Niste znali da se žene lože na ovo?

Vaše strpljenje. Nikako, nikako ne smeti izgubiti strpljenje sa ženom. Budite smireni i staloženi sa njom. Vikanje i svađanje ne dolaze u obzir, osim ako ste u vezi već godinama. A ni tada nije poželjno.

Vašu žensku stranu. Ne morate non-stop glumiti mačo muškarca koji nije spreman da svojoj ženi ugodi s vremena na vreme. Ona bi volela da joj nekada spremite doručak, izmasirate stopala i saslušate njene probleme sa posla.

Ne libite se da budete džentlmeni, momci.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice