#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Niste znali da se žene lože na ovo?

Niste znali da se žene lože na ovo?

Niste valjda mislili da devojke možete privući isključivo svojim smislom za humor, kavaljerstvom i velikom platom? Dobro, ako jeste to mislili, verovatno niste jedini, kao muškarci predodređeni ste da pojednostavljujete stvari. Ipak, činjenica je da neke sitnije stvari privlače žene, neke stvari kojima pridajete manje značaja, a ženama mnogo znače. Kao što su…

Vaš miris. Znamo da znate da je važno da imate mnogo dobar parfem, jer je sasvim logično da to žene privlači. Ono što možda ne znate jeste da žene vole i vaš prirodan miris, karakterističan samo za vas, koji će je podsetiti na vas. Ako vam traži da nosi vašu majicu – smatrajte se srećnikom.

lae Niste znali da se žene lože na ovo?

Vaš dodir. Žene su izuzetno osetljive na vaš dodir. Vodite računa na način na koji je dodirujete kad god ste sa njom. Neka vaš dodir bude izazovan i primeren, jer lako njime možete da je odbijete.

Vaše tajne. Ako ste mislili da ispovedanje o onome što vas tišti ili o vašoj bolnoj prošlosti može samo da vam oduzme poene kod žene, opet ste se prešli. Žene vole kada samo za njih ogolite svoju dušu i poverite im se. Zbog toga se osete specijalnim, a vi im izgledate privlačnijim nego ikada.

Vaši maniri. Da se ne lažemo, kavaljerstvo ipak jeste jedan od većih pluseva na listi poželjnih stvari. Mnoge devojke otpisaće vas istog trenutka kada im ne otvorite vrata da uđu, ili ih ne pustite ispred sebe pri ulasku, ne ustanete kada se pozdravljate sa njima i ne pomognete im ako nose nešto teško.

tumblr m1xfp3BdUe1r72yqxo1 500 Niste znali da se žene lože na ovo?

Vaše strpljenje. Nikako, nikako ne smeti izgubiti strpljenje sa ženom. Budite smireni i staloženi sa njom. Vikanje i svađanje ne dolaze u obzir, osim ako ste u vezi već godinama. A ni tada nije poželjno.

Vašu žensku stranu. Ne morate non-stop glumiti mačo muškarca koji nije spreman da svojoj ženi ugodi s vremena na vreme. Ona bi volela da joj nekada spremite doručak, izmasirate stopala i saslušate njene probleme sa posla.

Ne libite se da budete džentlmeni, momci.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice