Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U organizaciji modnog studija Click i magazina “JOY” u subotu 30. juna u centralnom holu Delta City-ja održano je finale Nivea New Faces izbora za nova lica.

Nakon potrage po celoj Srbiji, najbolje devojke prošle su profesionalnu manekensku obuku, i stručnom i medijskom žiriju predstavile u atraktivnim modelima brendova Legend, Mango, Monsoon, dok se za njihov stajling pobrinula dizajnerka Iva Stefanović.

Picture 063 Nivea New Faces powered by Nivea Soft

Prenosimo vam delić atmosfere

O pobednicama su odlučivala dva žirija: Fashion&Vip žiri i specijalni Media-žiri. Naše poznato TV lice Adriana Čortan je ispred medijskog žirija uručila nagradu petnaestogodišnjoj Milici Milinković, a zatim su Nenad Radujević, direktor Click-a i Srđan Šveljo, modni urednik “JOY-a” dodelili nagrade ispred stručnog žirija. Treću nagradu dobila je Marija Ćetković, drugu Jelena Knežić, a pobednica Nivea New Faces izbora 2012 je Aleksandra Doknić!

Picture pobednice jelena knezic.aleksandra doknic.marija cetkovic Nivea New Faces powered by Nivea Soft

Pobednice Jelena Knežić, Aleksandra Doknić i Marija Ćetković

Svakako da brojne nagrade nisu ostavile ravnodušnim devojke koje su u subotu učestvovale na finalom Nive New Faces powered by Nivea Soft izboru! Pobednice su dobile profesionalni ugovor sa Modnim studiom Click i snimanje editorijala za magazin “JOY”, kao i poklon kartice Erste banke sa iznosima od 1000, 500 i 300 evra, atraktivno letovanje u Tunisu, u aranžmanu agencije Sun Line, stipendiju za školovanje na Univerzitetu Metropolitan. Nivea, generalni partner ove akcije, pripremio je vredne poklon-pakete i specijalne poklone u vidu haljina londonske dizajnerke Nikol de Majn (Nicole de Main), koja je na svetskom nivou dizajnirala pakovanje Nivea Soft krema, a čiji rad je, nakon učešća na London Fashion Week-u, i naša publika mogla da vidi uživo na beogradskoj Nedelji mode!

sladjana tesla.nenad radujevic.ana stanic Nivea New Faces powered by Nivea Soft

Slađana Tesla, Nenad Radujević i Ana Stanić

Kvalitet na kome sve vreme insistiraju modni i beauty stručnjaci Click-a i “JOY-a” nije ostao neprimećen, što je dovelo do toga da su počasni članovi žirija na ovogodišnjem Nivea izboru bili i skauti iz svetskih modnih metropola, i to predstavnici agencije ICE Models iz Milana, kao i agencije Mademoiselle iz Pariza, koji su izrazili želju da pre svih vide buduće zvezde modelinga i omoguće im profesionalni rad u svojim agencijama!

Gosti Delta City-ja su uživali u nastupu Ane Stanić, koja je izvodila svoju novu numeru “Panika”.

Editors choice