Pored iskustva, ekstrovertne ili introvertne prirode, njegovo ponašanje kad počne da se zaljubljuje u vas (da li će vam to reći, ili ćete morati da otkrivate i tumačite), zavisi i od njegovog horskopskog znaka.

Ovan – On želi da bude vaš najbolji prijatelj, oseća se veoma razdragano i pun je energije kad ste pored njega. Njegova komunikacija je taktilna, koliko i verbalna i on se neće ustručavati da učini prvi korak. Zaljubljeni Ovan je otvoreno zainteresovan i vi ste u fokusu njegove intezivne pažnje.

Bik – On će vas testirati i posmatrati, pre nego što počne da vam veruje. U međuvremenu će nastojati da vas očara i da vas uključi u sve ono u čemu i sam uživa, a Bikovi znaju da uživaju. Pored njega ćete jesti dobru hranu, piti kvalitetna pića i provoditi se, a on će držati svoja osećanja pod kontrolom, dok ne bude siguran da ste i vi zaljubljeni kao i on.

par 2 Njegov horoskopski znak vam otkriva: Kako se ponaša kad je zaljubljen u vas?

Blizanci – Odmah postaje privržen i veoma raspoložen da govori o svojim osećanjima i svemu što se dešava među vama, čak i kad nije načisto da li je zaljubljen. On reaguje i uzvraća naklonost i priređuje vam romansu u stilu budnih noći pod zvezdama, u razgovoru o svemu pod zvezdama. Blizanci su veoma transparentni u vezi, pa ćete odmah upoznati i njegove prijatelje i roditelje i postati deo njegovog života, od prvog dana.

Rak – Što je više zainteresovan, Rak je sve zabrinutiji. Gledaće u vas kao u umetničko delo i mrštiće se, ne zato što mu se ne dopada ono što vidi, nego od napora da smisli šta da radi. A zatim će se još malo brinuti i mrštiti, dok se vi pitate o čemu se radi. Njemu treba malo ohrabrenja, a kad ga dobije, zalepiće se uz vas kao čičak, jer on želi da vam bude sve – najbolji prijatelj, vatreni navijač, ljubavnik, utešitelj, zaštitnik, zabavljač. I on to ume i može.

Comments