Lav – Posednik velikog ega, on je posednički raspoložen i prema vama. Ako mu se sviđate, Lav želi da zna da ste njegovi, ekskluzivno i nedvosmisleno. Kad je zaljubljen, on je harizmatičan i blistav, kao i inače, ali on traži osobu sa kojom može da deli način života koji voli, jer nije spreman da se prilagođava.

Devica – Kuliraće iz sve snage i nastojeće da emituje poruku “opušteno”, dok je zapravo veoma zabrinut i krije svoja osećanja. Ako vas njegovo ponašanje zbunjuje, budite direktni, postavite precizna pitanja i dobićete odgovor, jer je Devicama stalo do iskrenosti. Ali to ga neće zaustaviti u čudnom ponašanju, koje proizilazi iz njegovog napora da se ponaša opušteno, dok mu se mozak pregreva analizirajući.

par 1 Njegov horoskopski znak vam otkriva: Kako se ponaša kad je zaljubljen u vas?

Vaga – Vage obožavaju svoj način života, svoje navike, svoju slobodu, svoj mir i produktivnost. Ako počne zbog vas da zapostavlja bilo šta od onog do čega mu je uvek stalo, to je prvi znak da je zaljubljen. Sledeći je taj što će se sa vama raspravljati i sukobljavati – Vage to nikada ne rade, osim kad im je veoma stalo. A zatim će vam pokazati šta romansa može da bude i pružiti vam doživljaj kakav niste mogli ni da sanjate.

Škorpija – Iako je krenuo od stava da ne želi vezu i da hoće opušten i neobavezan odnos, kad se probude osećanja, Škorpija će početi da se ponaša lojalno i zaštitnički, podrazumevajući da ste par. Pre toga, želeće potpuno da vas upozna, postavljaće vam svakakva pitanja, pratiće vas na svim društvenim mrežama, suptilno će ispitivati vaše prijatelje. Kad obavi detektivski posao i zaključi da sme da vam se prepusti, svi njegovi zidovi će se srušiti.

Comments