Strelac – Želeće da vas povede u avanturu, na vikend-putovanja, stalno će vam nuditi brojne sadržaje svog života koje želi da podeli sa vama. Za Strelca je ljubav prilika da iskuse još više radosti u životu i potrebna mu je partnerka koja mu je jednaka po energiji i radoznalosti i kad je pronađe, neće gubiti ni trenutak.

Jarac – On ne želi da gubi vreme u vezi koja ne vodi nikuda, veoma ozbiljno shvata svoj život i ima planove za budućnost. Ako se uklapate u njegove planove, a imate sopstvene ambicije i ciljeve, on vas neće sputavati, već će vas podržati. Po tome koliko mu je stalo da ostvarite sebe, znaćete koliko je zaljubljen.

par 3 Njegov horoskopski znak vam otkriva: Kako se ponaša kad je zaljubljen u vas?

Vodolija – Ljubav sa Vodolijama je romantična i uzbudljiva, oni nisu sebični i daće vam sve što imaju. Udvaraće vam se romantično i strasno i biće potpuno neodoljivi. U zaljubljenosti, oni su u svom elementu i u svom svetu i biće srećni da ga podele sa vama.

Ribe – Uvešće vas u svoj svet, deliće sa vama svoje snove, pisaće vam inspirativna pisma, slati zanimljive linkove, puštati muziku koju voli – on traži srodnu dušu i ako sve ove sadržaje rado delite sa njim, vi ste ta koju traži. Znaćete da je zaljubljen kad vam kaže koliko mu prija vaše društvo, a on će vam to odmah reći, ako je tako.

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za novembar.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments