Misionarska poza

U ovoj pozi vaš partner ima kontrolu, ali samo delimično. Vaši kukovi su slobodni da obave veći deo posla. Dok je on u moćnoj pozi, na vama, zajedno možete diktirati tempo. Najbolji seks je kao razgovor, a misionarska poza vam upravo to omogućava, da komunicirate telima.

Stojeći

Ovo vam verovatno nije jedna od omiljenih poza, ali je svakako pogodna za onaj “Moram te odmah imati” momenat. Bez obzira na šta ste naslonjeni, kuhinjski sto, zid, ili šta god, ovaj položaj je savršen za seks na brzaka.

Seks i mladost ruku pod ruku1 Njegove omiljene poze u seksu

Pita savijača

Žena je savijena i okrenuta leđima. Naslonite se na ležaj u dnevnoj sobi, kuhinjski sto, stolicu, imate million opcija, i onda kreće akcija. Za ovu pozu predlažem mini suknju i visoke potpetice, radi potpunog ugođaja. U ovoj pozi muškarac je u potpunoj dominaciji.

Ples u krilu

 

Naziv vam govori sve. Za razliku od prve poze, ova poza je intimnija, možete da se ljubite, da održavate kontakt očima. Plus, on i dalje može biti agresivan jer su mu ruke slobodne.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments