Broj 1

On je prilično spretan u krevetu, ali samo kada je zainteresovan za seks. Od njega često možete da čujete da je umoran i nije zainteresovan, tako da se oko ovog muškarca stvarno treba truditi. Ako vam pođe za rukom da ga zainteresujete za seks, biće veoma nežan i strastven ljubavnik.

Broj 2

Ovaj muškarac nikako ne spada u kategoriju odličnih ljubavnika, iako voli da se hvali svojim “poduhvatima”. On je prilično dosadan u krevetu i ne želi da se trudi oko žene.

Broj 3

Ovaj muškarac obožava seks i učiniće sve da napravi romantičnu atmosferu za sebe i svoju partnerku. On će se potruditi oko vas toliko da će vam se učiniti da je sve to unapred smišljeno. Međutim, to može vremenom da mu dosadi, pa ga morate uzbuđivati nekim novim iznenađenjima.

seks u sumi1 Njegovo ime će ti reći kakav je ljubavnik

Broj 4

Ovaj muškarac se nikada neće odreći seksa, čak iako mu ne prija. Sa njim možete doživeti izvanredan seks, samo ako delite ista interesovanja.

Broj 5

On je pravi seksualni znalac, koji će samo jednim dodirom moći da vas dovede do ludila. Uživajte u svemu što on ume, ali ga nikako ne pitajte gde je sve to naučio.

Comments