Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Njujork ima Central Park, Beograd dobija “Central Garden”

Njujork ima Central Park, Beograd dobija “Central Garden”

Za razliku od nekih metropola gde je centar sinonim za biznis distrikt, Beograd se nije lišio svog starog gradskog jezgra koji, kao čuvar tajni velegrada, miri naizgled nepomirljivo; bogato istorijsko nasleđe i urbani duh prestonice. Upravo zato, život u centru, uz dobar izbor stambenog prostora može da pruži željeni mir, jedinstvenost i lakoću življenja.

Na atraktivnoj lokaciji, omeđena ulicama Dalmatinskom, Stanoja Glavaša, Starine Novaka i Knez Danilovom, niče stambena oaza Central Garden. Do marta 2016. biće useljeni prvi od ukupno 500 stanova koje u stambeno poslovnom kompleksu Central Garden, grade renomirane izraelske kompanije “AFI Europe”, “Shikun & Binui Group”, dok je ekskluzivni zastupnik prodaje vode a konsultantska kuća za nekretnine CBRE Srbija. Ceo kompleks od ukupno 100.000 kvadrata, koji uključuje sedam stambenih zgrada, maloprodajni prostor u prizemlju kompleksa, privatni park na 2.600 kvadrata prostora, podzemnu garažu na dva nivoa i poslovnu kulu, će biti završen u roku od pet godina. Renome investitora uliva poverenje i sigurnost kod kupaca koji se odlučuju na kupovinu u ranoj fazi, kao i projektno finansiranje banke i specijalni uslovi za stambene kredite.

Prvi kupci ističu da je osim kvalitetne gradnje u njihovom izboru presudna bila funkcionalnost, jer je maksimalno iskorišćen svaki kvadrat stambenog prostora. Takođe, sami biraju određena rešenja unutrašnjeg enterijera i to iz ponuđene palete pažljivo odabranih završnih radova renomiranih internacionalnih proizvođača, čime svom novom životnom prostoru daju lični pečat.

001 Eksterijer 01 Njujork ima Central Park, Beograd dobija Central Garden

Osim stambenog komfora, lokacija pruža brojne pogodnosti za relaksaciju posle napornog radnog dana. Kada parkiraju automobile u podzemnoj garaži, slobodno vreme mogu da iskoriste u šetnji Tašmajdanom, Botaničkom baštom, Bulevarom, Terazijama ili da posete muzeje i pozorišta u centru Beograda, udaljenom svega nekoliko minuta hodom. Za one kojima je zdrav život imperativ, u zgradi je teretana za stanare, a u neposrednoj blizini SRC Tašmajdan sa luksuznim relax, wellness i spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenima kao i Pionir sa sportskim sadržajima koje nudi. Nedeljom ujutru kada ih probude zvona crkve Svetog Marka, za sveže voće ili povrće potrebno je samo da prošetaju do Palilulske pijace, do koje se stiže ako prate mirise peciva i vrućeg hleba iz brojnih pekara usput. U blizini su i Dom zdravlja, ekspoziture banaka i opština. U okviru samog kompleksa, na dohvat ruke su, osim supermarketa i frizerskog salona, kafići, prodavnice, apoteke i ostale komercijalni i uslužni sadrzaji, koje će zbog privatnosti stanara biti na obodu kompleksa i neće remetiti unutrašnji mir.

Za roditelje je, naravno, presudan bezbedan prostor za dečiju igru, njihovo odrastanje i školovanje. Obilje zelenih površina samo su neke od specifičnosti budućeg kompleksa, naime Central Garden ima svoj privatni park, udaljen od ulice i saobraćaja koji omogućava bezbrižno detinjstvo poput onog koje i sami pamtimo. U blizini je i veliki broj obdaništa i OŠ “Starina Novak” i “Vuk Karadžić”, takođe i Peta beogradska gimnazija čija je tradicija duga više od jednog veka, kao i Pravni, Mašinski i Tehnički fakulteti.

Za ljude koji vole da budu u centru dešavanja, a opet teže privatnosti, praktičnosti i komforu, Central Garden je idealan izbor za stanovanje, a uzimajući u obzir odnos lokacije, kvaliteta i cene – razumno ulaganje u svoju i budućnost svoje porodice.

Editors choice