Nakon spektakularne premijere održane 25. marta, priredba “Fajront Republika uživo” ponovo poziva publiku u utorak, 16. aprila, od 21h na isto mesto – u veliku salu Doma Omladine.

Ako je sudeći po prvoj priredbi i za drugu će se tražiti karta više.

U cilju promovisanja kvalitetnih i kreativnih humorističkih snaga ove zemlje, “Fajront Republika” nakon urnebesne ekipe novosadske serije “Državni posao”, ovoga puta u goste dovodi genijalce iz Njuz.neta.

Njihove vesti, koje nas svakodnevno zasmejavaju i čine da malo lakše progutamo one prave, predstavljaju najbolji lek protiv često nepodnošljive realnosti i beg u neku šareniju, veseliju, izmaštanu stvarnost.

Desetine, pa čak i stotine hiljada poseta dnevno sajtu Njuz.net dovoljno govore o razmerama ovog internet fenomena.

Konačno ćemo moći da vidimo ko se krije iza svih tih neodoljivih tekstova i vesti, a “Njuzovci” će imati i težak zadatak – da odluče da li će potpisati dokument koji će im “Fajront Republika” ponuditi.

015 Fajront republika Velika sala Dom omladine Beograd 25 03 2013 Aleksandar Zec Njuz.net u “Fajront Republici”

“015 Fajront republika”, Velika sala Doma Omladine, Beograd, 25. 03. 2013.

Naime, kako saznajemo iz izvora bliskih predsedniku “Fajront Republike”, Njuz.net će biti pred teškom dilemom: da li da ostane bez “Njuza” ili bez “neta”.

Uz standardni osvrt na aktuelnu društveno-političko-rijaliti-kriznu situaciju, domaćin i voditelj Zoran Kesić izvešće sa bendom Kesa i Bombone nekoliko duhovitih pesama, uključujući i novi hit – kompoziciju “Haj ho, haj ho, ne damo Kosovo”.

 

Comments