Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Još jedna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, po šesti put će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji! Samo u petak, 16. oktobra, ljubitelji dobrog šopinga moći će od 17 časova do ponoći da kupuju po dodatno sniženim cenama u prodavnicama najpoznatijih svetskih brendova kao sto su Nike, Replay, Adidas, Guess, Tommy Hilfiger, Timberland, Navigare, Office Shoes i mnogih drugih!

Sve posetioce očekuje dodatnih 20 odsto popusta na već snižene outlet cene. Takav popust, uz već postojeći od 30 do 70 odsto, pravi je povod za obilazak najvećeg Outlet centra u Srbiji!

Pored kupovine u prodavnicama najboljih domaćih i svetskih brendova po izuzetnim cenama, svi posetioci će moći da uživaju i u zabavnom programu. Vrhunac večeri obeležiće koncert legendarne YU grupe, koji će tokom 120 minuta izvoditi svoje najveće hitove. Šoping žurku će svojim nastupom razmrdati i nastup Sky Wings-a, a najmlađi posetioci imaće priliku da se zabavljaju na našem igralištu, uz to sigurno će ih obradovati i klovn koji će modelirati balone.

 Noć gracioznog šopinga i dobrog provoda

Kupovina po najboljim cenama i zabava za celu porodicu odlična su preporuka da petak 16. oktobar ubeležite u svoj kalendar i dođete do Fashion Park Outlet Centra u Inđiji.

Editors choice