Iako crna čak i nije boja, devojke od stila znaju da je ona idealna kada želimo da budemo elegantne, otmene i šik, a najbolje kombinacije su – totalno crne kombinacije!

Možda će vam neko reći da bi trebalo da unesete malo boja i živosti u svoj “crni” stil, ali koga briga. Mi, koji volimo crnu, znamo da je i ona sasvim dovoljna za efektnu, trendi kombinaciju.

Ako vam je ponestalo ideja kako da svoje crne stvari međusobno uparite, modne blogerke imaju nekoliko predloga za vas.

Za početak, preko dana kada idete u šetnju, na kafu ili na fakultet, možete spojiti crne skinny farmerice i običnu crnu majicu. Ovu kombinaciju ćete učiniti efektnijom pomoću crne kožne jakne i zanimljivih crnih čizama sa nitnama ili šnalama, lančićima… Takođe, crna kožna jakna će odlično izgledati i uz crnu suknju srednje dužine i crne čizmice ili cipele na štiklu. Za dnevnu varijantu možete odabrati i ležernije kombinacije poput sportske crne haljine i neprevaziđenih crnih starki.

Leather Jacket T Shirt Jeans Booties Nosi CRNU kao modne blogerke Leather Jacket Midi Skirt Booties Nosi CRNU kao modne blogerke T Shirt Shorts Paired Converse Nosi CRNU kao modne blogerke
Comments