Clare+Waight+Keller+Pringle+Scotland+Milan+68bIUN9i6BBl Nova kreativna direktorka Chloé: Clare Waight Keller

Kler Vejt Keler (Clare Waight Keller) izabrana je za novu kreativnu direktorku modne kuće Chloé. Ona dolazi na ovo mesto 1. juna, kada će zameniti koleginicu Hanu Mekgibon (Hannah MacGibbon).

“Mi smo zahvalni Hani na doprinosu i posvećenosti modnoj kući Chloé”, rekao je izvršni direktor Geoffroy de la Bourdonnaye takođe rekavši da će im njen neosporan talenat nedostajati i da joj žele sve najbolje u budućem radu. Svoj odlazak Hana je iskometarisala rečima “Uvek ću osećati duboku vezanost za Chloé i veoma sam zahvalna kompaniji što mi je pružila šansu da budem kreativni direktor”.

Nova nada modne kuće Clare svoj dolazak je prokomentarisala rečima uzbuđenja što će se pridružiti jednoj od najprestižnijih dizajnerskih kuća u Parizu dodavši “Chloé je brend koji prenosi osećaj jednostavne ženstvenosti i živahne sofisticiranosti, a taj trend se nastavlja i u novoj eri, što me raduje”. Ukoliko vas zanima nešto više o novoj kreativnoj direktorki modne kuće Chloé, Clare Waight Keller možete se informisati ovde.

Comments