Nešto se desilo i raskinuli ste. Ah, šta je moglo da se desi? Prevario vas je, ili vas je odgurao svojom zatvorenošću i sebičnošću, zasitio se, umorio i pobegao od vezivanja i mogućnosti da vaša veza preraste u nešto više. Poznata priča, čija ste glavna junakinja verovatno bili već nekoliko puta. Ali, prošlo je neko vreme, naboj povređenosti i gorčine je splasnuo, i on se ponovo javlja. Možda se kaje i otvoreno traži još jednu šansu, možda nije postigao ništa bolje, uzbudljivije i sjajnije od onog što je imao sa vama, a možda vas cima jer nema nikog drugog, pa šta ga košta da okuša sreću. Možda je to među vama bilo dovoljno vredno da zaslužuje još jednu šansu, nakon što ste oboje shvatili šta ste izgubili, a možda ćete se opet naći u ćorsokaku. Preispitajte svoje motive.

Žao vam je

Verujete da se iskreno kaje i nekako vam ga je žao. Uvek ste znali da možete da mu pomognete i pružite podršku, ali on to nije hteo, nije tražio i nije prihvatao. Eto prilike da ispadnete veliki, puni oproštaja i razumevanja i da steknete njegovo divljenje i privrženost. Nema bolje od vas. U sažaljenju pomešanom sa ostacima emocija i hemije, krije se zamka ega, u koju ćete oboje upasti.

oprostaj 5 pogrešnih razloga da mu date još jednu šansu

Želite priliku da mu se osvetite

Došla maca na vratanca. E, sad će da vidi kako to izgleda. Spremni da okrenete drugi list i da ga učinite svojim robom, zarobićete sebe. Da li vam je zaista potreban odnos u kome ćete satisfakciju postići osvetom? Uživaćete u tome da mu pijete krv na slamčicu, da ga slomite i potčinite. I šta onda? Gde je tu rast, razvoj, oplemenjivanje, zajedništvo, uživanje u davanju i primanju, gde je tu ljubav? Gde ste vi? Uvezani u bodljikavu žicu povređene sujete, bez stvarnih osećanja, bez istinskog smisla i bez opuštanja. Jer, treba to odigrati, hladno i surovo. Da li ste stvarno takvi?

Comments