Priča ove serije smeštena je na Beverli Hils i prati živote četiri služavke koje rade u kućama najbogatijih i najmoćnijih porodica tog područja. One peru veš koji sebi ne mogu da priušte, čiste srebrninu iz koje ne mogu da se posluže i, pored sveg glamura i sjaja kojim su okružene, nije im dozvoljeno da zaborave da su samo posluga. Ipak, u potpunosti su upletene u živote svojih poslodavaca, a da oni toga nisu ni svesni. U ovoj priči služavke su podjednako mudre i opake kao i njihovi poslodavci. One znaju sve tajne, počev od sitnih prevara, pa sve do ubistava, te će tako pomoći da sve afere i duboke mračne tajne budu otkrivene.

01 Opake sluzavke Nova serija: “Opake služavke”

Opake služavke

Nakon što je jedna od njihovih koleginica (Flora) misteriozno ubijena, ove četiri služavke se udružuju kako bi bile sigurne da će počinilac biti otkriven, a pravda zadovoljena.

Svaka od njih ima svoj cilj zbog kojeg radi za bogataše, koji su mahom prepotentni, ali i tajanstveni.

Zanosna glumica Rozelin Sančez (Roselyn Sanchez) tumači ulogu služavke Karmen, pevačice u pokušaju koja se nada da će joj njen poslodavac, pop zvezda Alehandro, pomoći u karijeri. Međutim, Odesa, Alehandrova lojalna kućepaziteljka, stoji kao prepreka na tom putu. Karmen je izuzetno domišljata i na razne načine pokušava da dopre do Alehandra, koristeći, kako svoje glasovne sposobnosti tako i svoju lepotu.

02 Rozelin Karmen Nova serija: “Opake služavke”

Rozelin tumači ulogu služavke Karmen

Prelepa Danija Ramirez (Dania Ramirez) tumači ulogu služavke Rouzi, udovice koja je svog sina ostavila u Meksiku nakon muževljeve smrti, kako bi radila kao kućna pomoćnica bogatih porodica na Beverli Hilsu i na taj način zaradila novac da u narednom periodu svom sinu obezbedi bolji i lepši život. Rouzina priča je izuzetno tužna, ali Rouzi i nakon emotivnih momenata, nastavlja hrabro da se bori za svoj cilj. Ona radi kao kućna pomoćnica jednog razmaženog para uspešnih glumaca i kao dadilja njihovog deteta, što joj dodatno emotivno teško pada jer vreme provodi sa tuđim, umesto sa svojim detetom.

03 Danija Rouzi Nova serija: “Opake služavke”

Danija tumači ulogu služavke Rouzi

Fantastična glumica Džudi Rejes (Judy Reyes) tumači ulogu kućne pomoćnice po imenu Zoila. Ona radi u kući zavisne i emocionalno nestabilne bogatašice Ženeviv. U ovu priču uključena su i njihova deca. Naime, Zoilina ćerka, Valentina, čiju ulogu tumači Edi Ganem (Edy Ganem), žaljubljena je u Ženevivinog sina. Valentina je spremna na sve samo da osvoji srce mladog bogataša.

04 Dzudi Zoila Nova serija: “Opake služavke”

Džudi tumači ulogu služavke Zoile

05 Edi Valentina Nova serija: “Opake služavke”

Edi tumači ulogu služavke Valentine, Zoiline ćerke

Ana Ortiz (Ana Ortiz) tumači ulogu Marisol, kućne pomoćnice mladog bračnog para sa komplikovanom ljubavnom prošlošću. Marisol ima tajne motive koji su povezani sa Florinim ubistvom i sa osobom koja je u to ubistvo upletena.

06 Ana Marisol Nova serija: “Opake služavke”

Ana tumači ulogu služavke Marisol

“Opake služavke” producira “ABC Studios”, a jedan od izvršnih producenata jeste prelepa Eva Longorija (Eva Longoria).

Ova serija će vas ostaviti bez daha. Priča je izuzetno interesantna i uzbudljiva. Kako biste saznali šta se dalje dešava sa životima ove četiri izuzetno mudre služavke, gledajte Fox Life svakog utorka u terminu od 20.55h.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments