Ponekad život zna da iznenadi. Od pisca i režisera “Lude, glupe ljubavi”, 27. oktobra na FOX LIFE kanal stiže intelektualna, moderna i zabavna drama “To smo mi”, koja će staviti na probu vaše svakodnevne pretpostavke o ljudima koje mislite da poznajete.

Ova osvežavajuće iskrena i provokativna serija prati jedinstvenu grupu ljudi. Kako im se putevi ukrštaju, a životne priče prepliću na čudne načine, saznajemo da nekoliko njih ima rođendan istog dana, kao i mnogo više zajedničkog nego što bi bilo ko mogao da očekuje.

serija to smo mi na fox lifeu 1 Nova svetska hit serija To smo mi na Fox Life kanalu

Serija je premijerno prikazana u SAD pre mesec dana i do sada je dobila izuzetno pozitivne kritike. Zahvaljujući emotivnom trejleru koji je postigao viralnu gledanost na internetu, mnogi mediji su “To smo mi” nazivali najviše iščekivanom novom serijom jesenje sezone.

Uloge: Majlo Ventimilja (Heroes, Gilmore Girls), Mendi Mur (A Walk to Remember), Sterling K. Braun (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story), Džastin Hartli, Krisi Mec, Suzan Keleči Vatson, Kris Salivan, Ron Sefas Džouns.

Comments