Novo godišnje doba, nova sezona, sve buja, cveta, šareni se, pa i vi poželite da vam i nokti “pevaju” veselu prolećnu pesmu.

Ali dilema u vezi sa bojama i šarama se vraća svake sezone i više vam se ništa ne čini zanimljivim i dovoljno novim da bi poželeli da baš to ponesete i na svojim noktima.

Ukoliko volite da vam se ruke i nokti šarene, nemate ništa protiv nekoliko boja na jednom noktu, onda je za vas savršen izbor novi manikir trend koji se pojavio u svetu, a sve je popularniji i kod nas. Radi se o trendu iscrtavanja likova poznatih ličnosti na vašim noktima.

Međutim, pitanje koje “visi” u vazduhu jeste da li je ovo zapravo zaista trend ili više vuče ka bizarnosti i ekspresionizmu, koje se očekuje od poznatih ličnosti na javnoj sceni a ne od ljudi u svakodnevnom životu.

Rijana Bizarnost ili trend: Likovi POZNATIH ličnosti na noktima

Ovaj trend podrazumeva da vam se nokti šarene u nedogled jer tako treba da izgleda ovaj hit u svetu manikira ali vi možete izabrati i neke smirenije crteže i zahtevati da se bojenje zasniva na samo dve ili tri boje, ukoliko niste ljubitelj preteranog šarenila.

Ako ipak želite da ispratite sva pravila onda se prepustite stručnjaku za kojeg ste sigurni da zna šta radi i da je majstor svog zanata. Jako je bitno da vam nokte iscrtava neko ko lepo crta, jer je važno da na noktima nosite lik svoje omiljene pevačice ili glumice, a ne Čiču Glišu koji ne liči ni na koga. Zato prvi korak predstavlja da se dobor informišete kod koga biste ovo mogle da uradite.

Žuti Bizarnost ili trend: Likovi POZNATIH ličnosti na noktima

Unapred osmislite koju poznatu ličnost želite da nosite narednih dana i nedelja. Gledajte da to bude neko ko vam je drag i ko je vaš idol, ali s druge strane može biti i neko koje u poslednje vreme megapopularan zbog nekog događaja u kojem je učestvovao pa su svi mediji pisali o tome. Može biti neko čiji je lik toliko zanimljiv da se lepo i lako crta. A ono što je najzanimljivije može biti i neka ličnost koja je vama privatno draga, neki član porodice, najbolja drugarica ili tome slično.

Likovi Bizarnost ili trend: Likovi POZNATIH ličnosti na noktima
Comments