Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Spremate se za odmor i voleli biste da ponesete neku novu i zanimljivu knjigu, da u njoj uživate u trenucima dragocene dokolice? Evo nekoliko predloga za vas.

Ruminacije o predstojećoj katastrofi – Filip Grbić

Ovo je Grbićev književni prvenac za koji je nagrađen prestižnom nagradom “Miloš Crnjanski”. U središtu priče je duševni život junaka, osećanje straha i neuroze, emotivne napetosti i osećanja praznine i besmisla. Junaci ovog romana su mladi beograđani, u mreži lične nestabilnosti, dosade, droge, nasilja i seksa, obuzeti beznađem, na ivici života. Suptilan sentimentalni ton osvetljava pozadinu romana – podseća nas na bliskost između muškaraca i žena, nežnost i razumevanje koji kao da su izgubljeni u ovim vremenima.

knjige 1 1 Nove knjige uz koje ćeš uživati ovog leta

Igra šaptača – Donato Karizi

Ovo je nastavak Šaptača, koji je pre deset godina bio jedan od najprodavanjijh evropskih romana, čiji su čitaoci najzad dočekali produžetak priče. Misteriozni triler nimalo ne zaostaje za prethodnim romanom, tvrde kritičari – Karizi vlada vašom maštom svojim prepoznatljivim stilom. Porodica Anderson je nestala, istražitelji nemaju odgovore, zločini su povezani sa Milom Vaskez – da li će krivac biti pronađen? Ubica bez prošlosti i identiteta, koga nikada nije snimila ni jedna nadzorna kamera i nema ga na internetu – Šaptač ponovo diktira igru. Ako do sada niste, saznajte zašto je Karizi, koji na uznemirujući način spaja realno i virutalno, najbolji italijanski pisac trilera.

Editors choice