Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Spremate se za odmor i voleli biste da ponesete neku novu i zanimljivu knjigu, da u njoj uživate u trenucima dragocene dokolice? Evo nekoliko predloga za vas.

Ruminacije o predstojećoj katastrofi – Filip Grbić

Ovo je Grbićev književni prvenac za koji je nagrađen prestižnom nagradom “Miloš Crnjanski”. U središtu priče je duševni život junaka, osećanje straha i neuroze, emotivne napetosti i osećanja praznine i besmisla. Junaci ovog romana su mladi beograđani, u mreži lične nestabilnosti, dosade, droge, nasilja i seksa, obuzeti beznađem, na ivici života. Suptilan sentimentalni ton osvetljava pozadinu romana – podseća nas na bliskost između muškaraca i žena, nežnost i razumevanje koji kao da su izgubljeni u ovim vremenima.

knjige 1 1 Nove knjige uz koje ćeš uživati ovog leta

Igra šaptača – Donato Karizi

Ovo je nastavak Šaptača, koji je pre deset godina bio jedan od najprodavanjijh evropskih romana, čiji su čitaoci najzad dočekali produžetak priče. Misteriozni triler nimalo ne zaostaje za prethodnim romanom, tvrde kritičari – Karizi vlada vašom maštom svojim prepoznatljivim stilom. Porodica Anderson je nestala, istražitelji nemaju odgovore, zločini su povezani sa Milom Vaskez – da li će krivac biti pronađen? Ubica bez prošlosti i identiteta, koga nikada nije snimila ni jedna nadzorna kamera i nema ga na internetu – Šaptač ponovo diktira igru. Ako do sada niste, saznajte zašto je Karizi, koji na uznemirujući način spaja realno i virutalno, najbolji italijanski pisac trilera.

Editors choice