Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Ariel je predstavio novi i inovativni tečni prašak, koji je stavio tačku na kompromis između čišćenja garderobe, uklanjanja upornih mrlja i zaštite tkanine. Na specijalnom događaju inspirisanom putovanjem, Maja Nikolić nam je, zajedno sa poznatim modnim stilistom i šefom kuhinje, pokazala kako da slobodno otkrijemo ove dve oblasti i obogatimo naš životni stil svetskim trendovima.

Maja Nikolić, Ariel promoter, povela je goste na put oko sveta i otkrila nov način čišćenja garderobe sa Ariel tečnim praškom, praškom i gelom u jednom.

novi ariel tečni prašak putovanje kože podiže čišćenje garderobe na viši nivo 1 Novi Ariel tečni prašak: Putovanje koje podiže čišćenje garderobe na viši nivo

“Zadovoljstvo mi je da ponovo sarađujem sa brendom Ariel. Veoma mi je zanimljiva jedna činjenica iz istraživanja koje je sproveo Ariel, a to je da 40% žena kupuje odeću u zavisnosti od toga kako im stoji, ne pridajući značaj tome kako će je prati i održavati. Možda zbog toga što sam i ja jedna od njih. Novi Ariel tečni prašak je odgovor na naše molitve – on čisti i čuva naše omiljene komade garderobe”, rekla je Maja Nikolić.

Stručnjaci iz oblasti mode i kulinarstva, stilista Vanja Pantin i šef kuhinje Petar Gajić, doneli su duh Evrope, Azije i Afrike u Beograd. Oni su eksperimentisali modnim trendovima i tradicionalnim jelima širom sveta, praveći jedinstvenu fuziju tkanina, boja i ukusa.

novi ariel tečni prašak putovanje kože podiže čišćenje garderobe na viši nivo 2 Novi Ariel tečni prašak: Putovanje koje podiže čišćenje garderobe na viši nivo

Od sada, i vi možete raditi sve to – putovati, probati nova jela, kupovati nove komade garderobe pravljene od najrazličitijih tkanina, bez straha da ćete ih oštetiti tokom procesa pranja! Na tom putu, imaćete važnog saveznika – novi Ariel Tečni Prašak, koji ne samo da čisti garderobu i otklanja mrlje već neguje tkaninu kako bi garderoba ostala lepa i dostiže potpuno novi nivo čistoće prilikom pranja garderobe.

Zahvaljujući dubokom razumevanju potreba tkanina i potrošača, Arielovi naučnici su kreirali potpuno nov proizvod. Ariel Tečni prašak predstavlja kombinaciju najboljih sastojaka Ariel praška za šareni veš i tečnog, pružajući snažno čišćenje i zaštitu savremenih tkanina.

novi ariel tečni prašak putovanje kože podiže čišćenje garderobe na viši nivo 3 Novi Ariel tečni prašak: Putovanje koje podiže čišćenje garderobe na viši nivo

Formula Ariel Tečnog praška obogaćena je “Deep Clean Complex” formulom za dubinsko pranje i sadrži patentiranu mešavinu snažnih sastojaka za čišćenje, enzima i posebne “active cleaning booster” tehnologije. Ova mešavina sastoji se od brojnih enzima, polistera za čišćenje i moćnih dodataka koji prodiru u masne mrlje bez nanošenja štete tkanini i garderobi.

Kada dođe do tretmana za ukljanjanje mrlja, Ariel Tečni prašak stupa na snagu:

Prvo, fino pranje s čepom za pred tretman tkanine nežno rastvara i uklanja mrlju pre nego što stavite garderobu u mašinu za pranje. Tada nastupa Arielov “Deep Clean Complex” i tvrdokorne i masne mrlje su u potpunosti uklonjene, dok su boje i printovi neoštećeni. Još jedna pogodnost Ariel Liquid Powder je što on ne ostavlja čestice i tvrde ostatke koji mogu oštetiti vlakna vaše garderobe.

novi ariel tečni prašak putovanje kože podiže čišćenje garderobe na viši nivo 4 Novi Ariel tečni prašak: Putovanje koje podiže čišćenje garderobe na viši nivo

Zahvaljujući sjajnim prednostima Ariel Tečnog praška prilikom pranja i zaštite garderobe, vaša odeća će izgledati lepo i biće prijatna vašoj koži.

Editors choice