Ariel je predstavio novi i inovativni tečni prašak, koji je stavio tačku na kompromis između čišćenja garderobe, uklanjanja upornih mrlja i zaštite tkanine. Na specijalnom događaju inspirisanom putovanjem, Maja Nikolić nam je, zajedno sa poznatim modnim stilistom i šefom kuhinje, pokazala kako da slobodno otkrijemo ove dve oblasti i obogatimo naš životni stil svetskim trendovima.

Maja Nikolić, Ariel promoter, povela je goste na put oko sveta i otkrila nov način čišćenja garderobe sa Ariel tečnim praškom, praškom i gelom u jednom.

novi ariel tečni prašak putovanje kože podiže čišćenje garderobe na viši nivo 1 Novi Ariel tečni prašak: Putovanje koje podiže čišćenje garderobe na viši nivo

“Zadovoljstvo mi je da ponovo sarađujem sa brendom Ariel. Veoma mi je zanimljiva jedna činjenica iz istraživanja koje je sproveo Ariel, a to je da 40% žena kupuje odeću u zavisnosti od toga kako im stoji, ne pridajući značaj tome kako će je prati i održavati. Možda zbog toga što sam i ja jedna od njih. Novi Ariel tečni prašak je odgovor na naše molitve – on čisti i čuva naše omiljene komade garderobe”, rekla je Maja Nikolić.

Stručnjaci iz oblasti mode i kulinarstva, stilista Vanja Pantin i šef kuhinje Petar Gajić, doneli su duh Evrope, Azije i Afrike u Beograd. Oni su eksperimentisali modnim trendovima i tradicionalnim jelima širom sveta, praveći jedinstvenu fuziju tkanina, boja i ukusa.

novi ariel tečni prašak putovanje kože podiže čišćenje garderobe na viši nivo 2 Novi Ariel tečni prašak: Putovanje koje podiže čišćenje garderobe na viši nivo

Od sada, i vi možete raditi sve to – putovati, probati nova jela, kupovati nove komade garderobe pravljene od najrazličitijih tkanina, bez straha da ćete ih oštetiti tokom procesa pranja! Na tom putu, imaćete važnog saveznika – novi Ariel Tečni Prašak, koji ne samo da čisti garderobu i otklanja mrlje već neguje tkaninu kako bi garderoba ostala lepa i dostiže potpuno novi nivo čistoće prilikom pranja garderobe.

Zahvaljujući dubokom razumevanju potreba tkanina i potrošača, Arielovi naučnici su kreirali potpuno nov proizvod. Ariel Tečni prašak predstavlja kombinaciju najboljih sastojaka Ariel praška za šareni veš i tečnog, pružajući snažno čišćenje i zaštitu savremenih tkanina.

novi ariel tečni prašak putovanje kože podiže čišćenje garderobe na viši nivo 3 Novi Ariel tečni prašak: Putovanje koje podiže čišćenje garderobe na viši nivo

Formula Ariel Tečnog praška obogaćena je “Deep Clean Complex” formulom za dubinsko pranje i sadrži patentiranu mešavinu snažnih sastojaka za čišćenje, enzima i posebne “active cleaning booster” tehnologije. Ova mešavina sastoji se od brojnih enzima, polistera za čišćenje i moćnih dodataka koji prodiru u masne mrlje bez nanošenja štete tkanini i garderobi.

Kada dođe do tretmana za ukljanjanje mrlja, Ariel Tečni prašak stupa na snagu:

Prvo, fino pranje s čepom za pred tretman tkanine nežno rastvara i uklanja mrlju pre nego što stavite garderobu u mašinu za pranje. Tada nastupa Arielov “Deep Clean Complex” i tvrdokorne i masne mrlje su u potpunosti uklonjene, dok su boje i printovi neoštećeni. Još jedna pogodnost Ariel Liquid Powder je što on ne ostavlja čestice i tvrde ostatke koji mogu oštetiti vlakna vaše garderobe.

novi ariel tečni prašak putovanje kože podiže čišćenje garderobe na viši nivo 4 Novi Ariel tečni prašak: Putovanje koje podiže čišćenje garderobe na viši nivo

Zahvaljujući sjajnim prednostima Ariel Tečnog praška prilikom pranja i zaštite garderobe, vaša odeća će izgledati lepo i biće prijatna vašoj koži.

Comments