Dobar vikend i, pre svega, uspešan vikend, podrazumeva da imate vremena da pogledatebar jedan dobar film. Ukoliko imate to u svojoj “vikend rutini”, napravili smo spisak od nekoliko filmova koje bi trebalo već da ste pogledali, a ako to niste učinili onda je pravo vreme već danas. Zavalite se u svoje fotelje i krevete, ćebence preko sebe, kokice u ruke i to je sve što vam je potrebno za još jedan savršeno proveden vikend.

Arrival

Ukoliko volite naučnu fantastiku, onda će baš ovaj film biti odličan izbor za vas. “Arrival” je priča o tome da se pojavljuju neka fantastična bića, koja nisu sa naše planete, te je najveći problem stupiti u kontakt sa njima, naći zajednički jezik. U tom momentu će se pojaviti profesorka, koju igra Ejmi Adams, te će se ona zabaviti ovim problemom.

Novi filmovi koje ne smete propustiti da pogledate ove godine Novi filmovi koje ne smete propustiti da pogledate ove godine

Allied

Film na kojem su zajedno radili Bred Pit i Marion Kotijar, Allied“, bazira se na jenoj ljubavnoj priči iz Drugog svetskog rata. Šta se dogodi kada se Amerikanac zaljubi u prelepu Francuskinju, te nakon toga u sve bude upetljana i priča o špijunaži i skrivenim poslovima, otkriće nam film koji se jedva čeka, a svoju premijeru će doživeti ovih dana.

Novi filmovi koje ne smete propustiti da pogledate ove godine2 Novi filmovi koje ne smete propustiti da pogledate ove godine
Comments