Ukoliko se i vi osećate kao dete sunca koje juri prve njegove zrake čim se oni pojave – ovo su savršeni manikiri za vas. Iz nekog razloga, žutu boju sam oduvek vezivala za sunce i sreću, a samim tim i proleće, i upravo zato jedna sam od prvih koji će se priključiti ovom trendu! U suštini, možda i nije u pitanju tek tako neki razlog, već moja duga ljubav prema slikarstvu i ličnosti slikara Van Gogha, koji je žutu boju takođe vezivao za sreću, i nadao se da će mu je ona doneti. Bilo kako bilo, žuta boja, a kao njen svojevrsni nastavak i narandžasta, svakako unose vedrinu u svakodnevne odevne kombinacije i makeup lookovei zato evo kako da njima kroz manikir unesete malo sreće u svoje dane!

Kratki sunčanožuti nokti

Za početak, jednostavnost. Odaberite onu “pravu žutu” boju laka, koja će vas podsećati na suncokrete, limun i sve lepo – i njome nalakirajte nokte. Bonus savet je da vam nokti budu kratki, uredni i četvrtastih vrhova, jer su trenutno takođe u trendu ne previše dugi i špicasti, već suptilni nokti bez mnogo detalja. Nokti u toploj žutoj boji odlično će izgledati uz zlatni nakit i zanimljivo prstenje – te su definitivno dobar izbor za proleće.

French manikir sa narandžastim vrhovima

Još jedan način da žutu ili narandžastu boju nosite je kroz detalj u okviru french manikira. French manikir inače “imitira” pravi nokat, te na vrhu bezbojne baze inače ima belu liniju, ali u ovom slučaju, belu liniju možete zameniti narandžastom ili žutom. Suptilni i nežni žuti ili narandžasti vrhovi učiniće vaš manikir zanimljivijim, a opet se neće upadljivo isticati.

Cigla-tamnonarandžasti nokti

Za one koji inače uživaju u lakovima za nokte u tamnijim tonovima, ali ipak žele da se priključe ovom trendu – evo odgovarajuće nijanse! U pitanju je boja cigle, odnosno tamnonarandžasta, koju možete uklopiti uz više različitih autfita. Ovo je topla boja koju možda češće vezujemo za jesenje dane, ali ona će nam se vratiti i ovog proleća. Narandžasta boja je komplementarna plavoj, te je naš bonus savet da ovaj manikir nosite uz odevne komade u plavim tonovima – kako bi i vaš manikir i vaš stajling došli do izražaja.

Pastelnožuti manikir u kombinaciji sa cvetićima

Ovo je manikir za one malo hrabrije ljubitelje proleća, koji žele više da se poigraju sa motivima. U suštini, nokti na jednoj ruci vam mogu biti jednobojni i pastelnožuti, a na drugoj prekriveni nude bazom, preko koje ćete iscrtati žuto-bele cvetiće. Možete i kombinovati iscrtane i jednobojne nokte – vodite se svojim željama i inspiracijom, i nećete pogrešiti.

Comments