Kombinacija žute i zelene na noktima

Još jedan način da unesete dinamiku u svoj manikir žute boje je da uz žutu dodate još neku boju po želji, a mi vam preporučujemo svežu, svetlozelenu. Na vama je da odaberete kako ćete ove dve nijanse ukombinovati, ali sa njihovom kombinacijom svakako nećete pogrešiti. Takođe, ostajemo pri tome da bi svaki od pomenutih manikira dobro izgledao na urednim i kratkim noktima.

Pastelnožuta + line art

Evo manikira za one malo više umetničke duše među nama. Kratke i zaobljene pastelnožute nokte možete dodatno ukrasiti nepravilnim i apstraktnim linijama crne boje, ili pak neke druge boje koja vam se dopada. Žuta boja je komplementarna sa ljubičastom, te vam preporučujemo i linije ljubičaste boje, ili narandžaste – ako želite u potpunosti da budete u prolećnom stilu.

Jarkonarandžasti kratki nokti

I za kraj, još jedan jednostavi manikir, ali veoma efektan i savršen za tople letnje dane – jarkonarandžasti manikir. Jarko, ili čak neon-narandžasta boja je naš omiljeni izbor, i iskreno jedva čekamo da se oprobamo u manikiru u ovoj boji. On će se isticati ma šta da uz njega ukombinujemo, i moramo reći, to nam uopšte ne smeta!

Naslovna fotografija: instagram.com/sansilt

Jovana

Comments