Nova godina je idealno vreme za nove početke. CineStar TV kanali 2015.godine započinju u velikom stilu. Naime, od 5.januara gledaoci mogu da uživaju upotpuno osveženom izgledu CineStar TV, CineStar TV Action and Trailer, te CineStar TV Premiere kanala koji su zadržali svoje prepoznatljive boje( plavu, crvenu i zlatnu ), kao i zvezdicu koja se s godinama nametnula kao sinonim za CineStar filmski kvalitet , ali i sve ostalo je dobilo potpuno novu dimenziju.

” Vođeni isključivo željom da našim gledaocima pružimo još veći užitak doživljaj prilikom gledanja naših TV kanala i te da naš vizuelni identitet u potpunosti prati kvalitet našeg programa, koristili smo produkciju poslednje generacije najmoćnijih softvera na tržištu koja uključuje različite specijalne efekte i veličanstvene muzičke podloge. Svesni smo da smo vizuelni medij te da tehnologija brzo napreduje, pa je logičan redosled bio da osavremenimo vizuelni identitet kanala. Ako našim gledaocima uskoro omogućimo ekskluzivnu TV premijeru Vuka s Vol Strita koji je pre samo 13 meseci dominirao blagajanama bioskopa po svetu, onda i najava istog mora biti na nivou. Laički gledano, vrhunski dizajnerski poklon zapakovan je takođe u stilu. Zato smo uzeli maksimalno vremena, nismo radili u žurbi te smo svi prezadovoljni kako moderno i sveže sve izgleda. Jedva čekamo reakcije naših gledalaca”, izjavio je povodom predstavljanja novog identiteta CineStar TV kanala direktor Tomislav Vinceković.

Na ovaj način CineStar TV i CineStar TV Action and Thriller simbolično slave svoj 6.rođendan, a CineStar TV Premiere kanali svoj prvi rođendan. Naravno, zajedno s najnovijim filmskim hitovima i TV premijerama koje slede u novoj godini. Budući da su premium kanali, najatraktivniji filmski naslovi prvo će se pojaviti na CineStar TV Premier 1 i 2: Vuk s Vol Strita. 12 godina ropstva, Herkul, Kuća velikog mađioničara, Non-Stop, Pompeja, Need for Speed…

CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju izbor između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudsvke hitove, najbolje filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 fimova, među kojima je barem stotinak premijernih filmova te više od stotinu odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svetsku bioskopsku distribuciju prikazuju se svega 12-16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima! Programi se emituju u tehnologiji visoke definicije HD. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD emituju oštriju i kvalitetniju sliku sa do četiri puta više detalja i živopisnim bojama.

Uživajte u najnovijim filmskim hitovima i novom vizuelnom identitetu CineStar TV Channels grupe već danas!

Comments