Muškarcima je teško da odaberu idealnu odevnu kombinaciju za novogodišnju noć! Ne bi da budu preterano elegantni, ali ni previše opušteni. Zato smo odlučili da im pomognemo i obučemo ih za novaka!

113 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

Formalno!

Prvi predlog je za one koji novogodišnju noć planiraju da provedu u svečanoj atmosferi. Ukoliko idete na doček na kome se očekuje formalno odevanje, najbolji izbor jeste smoking. Bela košulja klasičnog kroja, crni sako i pantalone u kompletu sa, recimo, reverom od svile, kao detaljem. Začinite kombinaciju parom elegantnih manžetni i uvek prefinjenom crnom leptir-mašnom. Što se tiče obuće, jedini izbor su crne lakovane cipele.

214 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

Šmekerski!

Drugi predlog predlažemo onima koji vole stil pedesetih. Klasičan prsluk i šešir fedora spojeni su sa veoma tamnim teksasom, dubokim kožnim čizmama koje idu preko zgloba i dvostrukom drečavošću – košuljom na prugice i satom u istoj boji. Budite hrabri i odlučite se za ljubičastu! Ovaj outfit je polu-svečan, pa je idealan kako za sedeljke i kućne žurke, tako i za klubove.

317 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

Casual!

Ukoliko ste ljubitelj prirodnih tonova, a ovo posebno veče nameravate da provedete u opuštenijoj atmosferi, treći predlog je kao stvoren za vas! Svetloplavu košulju uklopite sa teget pantalonama ravnog kroja, tankim blejzerom u boji peska i kožnim čizmama na pertlanje. Što se detalja tiče, odaberite zanimljivu ešarpu i elegantni kaiš sa kožnom narukvicom.

410 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

Svedeno!

Za četvrtu kombinaciju odlučite se ako volite nešto svedeniju eleganciju! Poput pravog Italijana, uklopite čarape sa bojom pulovera, ovoga puta onog u bordo nijansi, iz koje će se nazirati zagasito siva košulja. Sa tamnim džinsom nema greške jer se on odlično slaže sa svetlijim kožnim detaljima. Ova kombinacija nosiva je svuda, a ukoliko se temperatura naglo povisi, prebacite džemper preko ramena i uživajte!

59 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

Opušteno!

Ukoliko se odlučite za opuštenu atmosferu sa društvom, u kućnoj varijanti, odaberite predlog broj pet. Prirodne materijale poput vune i pamuka u svetlim nijansama uparite sa kožom i platnom i stavite malo nakita na kraju. Lančić sa priveskom je odličan detalj!

67 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

Miltary!

Ako ste poklonik military-stila i ne volite klupske varijante dočeka, vi ste naš momak broj šest. Jednostavnu majicu na duge rukave uklopite sa cargo-pantalonama u boji senfa. Sako od tvida i crne kožne čizme u vojničkom stilu su najbolji izbor, a priručne sitnice smestite u maslinasto-zelenu torbu od platna i kože.

72 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

U boji!

Ako vas vuče nostlagija za letom i ako volite color-blocking, evo šta vam nudimo, kombinacija broj sedam. Odaberite jesenje tonove poput zelene, crvene i plave, a pošto ste se posle posle takve kombinacije boja već dovoljno ušarenili, idealan izbor što se tiče pojedinosti predstavljaju šal od kašmira u nežnoj bež i minimalistički ručni sat.

81 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

Rokerski!

Ne osećate se udobno ni u jednoj od prethodnih kombinacija? Odabrali smo i rokerski stil pod rednim brojem osam! Kožna jakna i čizme su u tom slučaju neizbežni, uz modernu kariranu košulju i pantalone sa tregerima, koje se polako vraćaju. Odaberite srebrni nakit i budite žestoki čak i za novogodišnju noć!

91 Novogodišnja groznica: Devet muških odevnih kombinacija za doček

Spremni!

Novu 2012. dočekujete na trgu, na vetru poznog decembra? Onda, vam je najbitnije svakako da se lepo utoplite, u predlogu broj devet. Ali praktično ne znači i monotono! Crni tim zimskog kaputa i džinsa osvežite belom košuljom i elegantnim patikama. Ugrejte se šalom i kapom u toploj nijansi smeđe i iznenadite svojom sportskom elegancijom čak i kada ste ušuškani!

Kolaži: Anđela Najdanović


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments