1. Efektna kombinacija ove dve boje idealna je ukoliko Novu godinu dočekujete u nekom otmenom restoranu. Nezamenjiva crna kao simbol elegancije, sa umerenom dozom jarko crvene, daće vašem izgledu onu neophodnu, sofisticiranu notu. Asimetričan model blejzera, suknja do kolena, top i par visokih potpetica, pravi su izbor za ozbiljnu i samouverenu damu.

164 Novogodišnja groznica: Zablistajte u punom sjaju

Zavodljiva crno-crvena kombinacija

2. Ukoliko zaista želite da zablistate u novogodišnjoj noći, preporučujemo vam aktuelni svetlucavi trend. Efektnu bluzu ili blejzer prekriven šljokicama, kožne pantalone i elegantne visoke cipele do članka začinite aksesoarima po želji. Kako je gornji deo sam po sebi upadljiv, poželjno je da nakit bude umeren i sa njim ne bi trebalo preterivati. Ako se opredelite za ovu kombinaciju, postići ćete atraktivan, seksi izgled koji sigurno neće proći nezapaženo.

254 Novogodišnja groznica: Zablistajte u punom sjaju

Crna i zlatna kao savršen kontrast

3. Crna haljina svih modela i dužina, uvek je sastavni deo novogodišnjih predloga, te je nećemo izostaviti ni ovaj put. Ono što bi je učinilo posebno interesantnom jeste kombinacija sa ovom efektnom nijansom magično plave boje. Modne detalje izaberite po ukusu, a sve u zavisnosti od toga da li je haljina upadljivija, kao u ovom slučaju, kada je sama po sebi dovoljan “aksesoar”. Senka tamne nijanse (smokey eyes) i pink karmin bili bi idealan izbor noćne šminke.

353 Novogodišnja groznica: Zablistajte u punom sjaju

Neprevaziđena mala crna haljina

4. Ljubiteljke hladnog, zmijskog dezena upakovanog u metalik nijansu, napraviće odličan izbor ovom kombinacijom. Pogodna je za ležernije varijante kada istovremeno želite izgledati opušteno, ali i elegantno. Odaberite širu košulju koju ćete moći upasati u pantalone, ukrasite omiljenim komadom nakita i ne zaboratite topao kaput – svog zaštitnika od zime. Udobne cipele na platformu, pružiće vam neophodan osećaj komfora.

443 Novogodišnja groznica: Zablistajte u punom sjaju

Metalik zmijski print

5. Ukoliko ste odlučili da novogodišnju noć provedete na trgu, stavite akcenat na udobnost. Predlažemo vam topao kaput jarko roze nijanse, klasične ravne čizme, cigaret pantalone, košulju i džemper. No, kako bi razbili kombinaciju dve boje na što bolji način, oko vrata  svežite u mašnu, ešarpu sa velikim tufnama. Ovakvim stilom bićete ne samo zapaženi, već i izdvojeni iz mase tamnih tonova kojima su ulice, obično zimi, preplavljene.

537 Novogodišnja groznica: Zablistajte u punom sjaju

Upadljivo i efektno

6. Zavodljiv i ledeno seksi izgled postići ćete odabirom haljine svetlijih boja sa  upadljivim, metalik detaljima. Kratka haljina naglašenog struka koja prati liniju tela, elegantne cipele i beli kaput, pravi su izbor ukoliko ovu noć provodite na nekom modernom, fensi mestu. Kako je haljina upadljivija, odlučite se za neke jednostavnije minđuše ili prsten.

631 Novogodišnja groznica: Zablistajte u punom sjaju

Budite drugačiji

Ne zaboravite poneti dobro raspoloženje i osmeh kao najvredniji aksesoar.


Kolaži: Marina Marry

Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments