Odlični popusti do čak 60% na aktuelne modne kolekcije, slikanje sa Deda Mrazom, zabava na klizalištu – samo su deo novogodišnje atmosfere koja očekuje posetioce Delta City-ja, svih sedam dana u nedelji.

Popusti, popusti, popustiiii…

Ukoliko se još uvek dvoumite kako da obradujete drage osobe povodom predstojećih praznika, ne propustite sezonu popusta koja je uveliko počela. Office Shoes, Esprit, Sportina, Glam Up, Sport Vision, Marks&Spencer, Stylos, samo su neki od brendova koji će vas obradovati odličnim popustima do čak 60%.

Nova godina Novogodišnja zabava u Delta City ju

Sa druge strane, ukoliko ne možete da odlučite sa kojim poklonom da obradujete dragu osobu – tu je Delta City poklon kartica sa kojom više ne postoje problemi u kupovini poklona ili odabira pogrešne veličine. Poklon karticom možete platiti odjednom ili u više navrata robu ili usluge u radnjama sa oznakom “Delta City poklon kartica” do uplaćenog iznosa.

Delta City poklon kartica Novogodišnja zabava u Delta City ju

Poklon karticu možete kupiti na sledećim mestima: Delta City, Pošta Srbije, Trafika, VIP menjačnice, Evro giunti knjižare i mnogim drugim. Uživajte u Delta City poklon kartici i deljenju lepih trenutaka sa vama dragim osobama!

A gde je Deda Mraz?

Naravno, kao i prethodnih godina, posetioce u atrijumu očekuje i Deda Mraz sa vilenjacima –uslikajte se sa omiljenim Dedom i ponesite fotografiju na poklon, kao lep suvenir. A možete i da mu šapnete novogodišnju želju, nikad se ne zna…

I naravno, klizanje

Škola klizanja i vrtić na ledu za najmlađe, hokej, porodično klizanje, boćanje na ledu – samo su deo zabavnog programa klizališta ispred Delta City-ja.

Klizanje Delta City Novogodišnja zabava u Delta City ju

Vidimo se u Delta City-ju!

Comments