Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

2/3

Lav

Naučite da prihvatite konstruktivnu kritiku.

Neki tvrde da je svaka kritika negativna, ali odrasli ljudi moraju da se suočavaju sa kritikom svog rada od strane autoriteta i stručnjaka, među koje se i sami ubrajate. Ne mogu svi da vam se dive i da vam povlađuju, neko mora i da vas otrezni, a samim tim navede da napredujete i razvijate se, naročito u profesionalnom smislu. Dakle, kad se suočite sa kritikom, ne branite se, nego budite zahvalni onome ko vam ukazuje na slabosti i propuste i ujedno na mogućnost da saznate više i radite bolje.

Devica

Naučite da primate komplimente, kojih će biti mnogo.

Vi ste više strogi nego skromni, a samokritičnost vas sprečava da iskreno uživate u komplimentima i pohvalama koje dobijate. Spustite malo taj nivo arogancije – za vas je normalno, očekivano i podrazumevano da ste u svemu super, vi sebi postavljate visoke ciljeve i zato dozvolite sebi i da uživate u postignuću, naročito onda kad vam svojim pohvalama i komplimentima drugi ukazuju na vrednost i važnost postignuća. Zahvalite se i osetite zahvalnost u srcu – i prema drugima, što iskazuju podršku i što primećuju vaš uspeh i prema sebi, što ste bili vredni, dobri, humani, mudri, uspešni.

View this post on Instagram

beauty

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

Vaga

Cenite svoje vreme više od svega i naučite da kažete NE.

Vi ste velikodušna osoba kojoj se svi obraćaju za utehu, razumevanje, savet, pomoć. Svima treba malo vas, jer delujete staloženo i umirujuće – ali tokom sledeće godine vi ćete najviše biti potrebni sami sebi, zato naučite da ljubazno, ali odlučno i beskompromisno kažete NE svima i svemu što vas prekomerno troši i živite svoj život onako kako ste oduvek želeli.

Škorpija

Pokušajte da oprostite, ako ne možete da zaboravite.

To sa zaboravom ide teško, ili nikako. Ali lakše će vam biti ako neke stvari otpustite opraštanjem. Oprostite sebi to što ste povredili bliske, što ste napravili pogrešne korake, što niste uradili ono što ste hteli, a uradili ste po nešto što niste hteli, a zatim oprostite drugima to isto. Smanjite svoja očekivanja od sebe i od drugih, pa ćete se lakše miriti sa tim da svi grešimo i da svi zaslužujemo druge šanse i oproštaj.

Editors choice