Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Strelac

Naučite da se “ujedete za jezik”.

Vi ste veoma iskreni i neposredni, ali ponekad je zaista pametnije ćutati. Naučite da ne morate uvek da date završnu reč u svakoj raspravi, da ne morate prvi da skočite i ukažete na nepravilnosti i nepravde, da ne morate da budete začin u svakoj čorbi. Koliko god aktivno bili uključeni u svet oko sebe, taj svet se ne vrti oko vas. Pustite ga da se malo vrti sam i više posmatrajte, a manje komentarišite. Ovo važi i za društvene mreže!

Jarac

Pružite sebi odmor za kojim žudi celo vaše biće.

Vi ste vredni, odgovorni, ambiciozni, organizovani, ali dan prosto nema dovoljno sati, da biste postigli sve što ste zacrtali i da još pri tom uspete da se odmorite. Već ste imali dovoljno upozorenja da sebe morate da prištedite, shvatite ih ozbiljno i u Novoj godini izbalansirajte rad i odmor, da vas zdravstveno stanje ne bi priredilo prisilno ostajanje u krevetu. Kad zapalite sveću sa oba kraja, ona se istopi i dogori duplo brže – ne radite to sebi.

Vodolija

Promenite perspektivu i posmatrajte svet iz drugačijeg ugla.

Naredna godina donosi mnogo izazova i probušiće vam taj balon u kome živite – ako to najpre ne učinite sami, svojom voljom i svešću. Dešavaće se stvari nad kojima nemate kontrolu, u kojima morate da pravite kompromise i da prihvatate ideje i mišljenja sa kojima se suštinski ne slažete. Zato uložite svoj duh i plemenitost u razumevanje onoga što vam nije blisko. Naučićete mnogo i bićete zadovoljni i ispunjeni.

Ribe

Pred vama je vreme investicija – srežite troškove i delujte praktično i planski.

Moraćete da preispitate svoje potrošačke navike i da počnete da kontrolišete svaki dinar – i inače se pitate gde vam odlaze tolike pare, a radite vredno i zarađujete dobro. Moraćete da se bavite spiskovima i strategijama, ma koliko vas to zamaralo, jer je sledeća godina vreme kada treba da postavite temelje budućnosti, da napravite nekeplanove i dugoročne investicije. Prilagodite se promišljenijem, organizovanijem i ekonomičnijem stilu života.

Izvor fotografija: instagram.com/kat_in_nyc

Brankica Milošević

Editors choice