Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

O čemu maštaju muškarci

O čemu maštaju muškarci

1/2

Muškarci i fantazije su kao ribe i voda. Ako zaista želiš da znaš od čega muškarcu pantalone postaju tesne, moraš da razumeš njegove fantazije. Muškarčeva velika crna knjiga seksualnih fantazija svaki dan dobija nove stranice, a fantazije se svakodnevno gomilaju.

I ti sigurno imaš neke svoje fantazije, a i neka nova se rodila još jutros. Šta, ne maštaš? Ma da, a ja sam kralj Timbuktua! Elem, bez mnogo otezanja, evo najčešćih muških fantazija kojih moraš biti svesna:

#1 Trojke!

To, to, upravo to! Muškarci obožavaju da maštaju o trojkama. Kad bolje razmislim, nisam siguran da znam ijednog muškarca koji ne želi trojku. U principu, muškarci maštaju o trojci sa dve žene. Ovo je iz razloga što im je žensko telo nešto najlepše što su ikada videli i sama pomisao da gledaju dve žene kako se dodiruju apsolutni je užitak! I pojavi se on – alfa, oko kog se one, tako predivne, trude. Pa, jaoj!

#2 Prostitucija

Ne znam mnogo muškaraca koji su se uvukli u neku tamnu uličicu i pokupili neku devojku. Čak i oni koji su to želeli bili su prestravljeni zbog mogućih bolesti koje mogu da pokupe. Znam, znam, žene misle da su ovakve fantazije odvratne, ali, mislim, ovo je muška stvar, a na ženama je da samo prihvate.

Muškarci trče za ženama non-stop i kada mogu da dobiju seks bez mnogo muke – odlepe od sreće! Kada, zapravo, doživi iskustvo sa prostitutkom svi iz grupe mu zavide. Ako nema ono što je potrebno da bi imao išta sa prostitutkom, sve ostaje na nivou fantazije, i nije isključeno da u toj fantaziji njegova devojka bude prostitutka koju bi “pokupio”!

#3 Menjanje uloga

Muškarci obožavaju ovakve stvari! To im je kao da spavaju sa različitim ženama u različitim scenarijima. Ako devojka nije naročito raspoložena da izigrava stjuardesu ili hostesu u avionu, sve što će muškarac da uradi jeste da istripuje svoju seksualnu fantaziju i super mu je!

Ali, muškarci vole žene koje vole da eksperimentišu… a muškarci vole da se igraju. Oni koji kažu da ne vole – ili to još nisu probali, ili su imali neko traumatično iskustvo!

slika trojka O čemu maštaju muškarci

Svi muškarci maštaju o trojkama, ma koliko poricali

Editors choice