Još jedna stvar koja se toliko ne spominje u romantičnim filmovima gde čin seksa izgleda savršeno, jeste kolika je njena izdržljivost u pozi gde je ona na vrhu. Plaši se da će se osramotiti i da će on nju osuđivati ako ona ne može dugo da izdrži i ako se brzo umori. 

Seks bi trebalo da bude prijatno iskustvo za oba partnera. Zato bi plus size bila presrećna da se prilikom seksa biraju poze gde se ona oseća ugodno, kako bi skrenula misli sa svog izgleda i zaista uživala u intimnim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa)

Dakle, njene najveće nesigurnosti se svode na to kako je partner vidi i šta misli o tome šta vidi. I sve je to sasvim normalno, jer se u našem društvu forsiraju savršena tela (koja nisu realna) i mnoge devojke imaju nešto sa čime nisu zadovoljne što se tiče njihovog izgleda. Bitno im je da ih partner ne osuđuje i da su mu privlačne takve kakve jesu. Privlačnost nije samo fizička, nego i na emotivnom i intelektualnom nivou.

Zato je veoma bitno da ona bude sasvim svesna toga da je privlačna partneru, da je seksi, da zna da je on želi, jer jedino tako će moći da se opusti. A vremenom radom na sebi će zavoleti sebe takvu kakva jeste, sa ili bez viška kilograma.

Naslovna fotografija: instagram.com/ariellanyssa

Jovana Petković

Comments