Odma’ u startu da se ne lažemo, čim je muškarac fin prema devojci – dosadan joj je. Ženske bubice nauka još nije dostigla, niti će ikada, jer sklop u ženskoj glavi nadmašuje i nuklearnu fiziku. Prvo kreće stadijum kukanja kako je jako dosadno i sa njim popiti kafu, jer dotični glumi neku finoću i ona njemu uopšte ne veruje. Kakva koincidencija?! Da nije možda trebalo da je siluje na haubi? I tako ništa od čitave želje dečka da bude u vezi sa dotičnom predstavnicom protiv finoće.

E sada, ako gospođica protiv finoće naleti na nekog klasičnog gradskog šmekera koji će je okretati kako mu vetar duva, počinje sa kukanjem kako su svi muškarci odvratni i zli. Pa, curo fina, što nisi bila sa onim finim? A da, smorio te, ima dosadne fore i nije ti spominjao kako bi ti rascepao haljinu na licu mesta, a kasnije gaćice skidao zubima i to nasred kuhinje.

Ti se napal’la, on primetio, ušao u štos tvog mentalnog sklopa i krenuo da dribla, kao fudbaler pravi. A ti kukaš zašto je takav, svi su isti, zašto, Romeo, to radiš Juliji?

Jaoj, ne, bre, ne pišem ovde tragediju po uzoru na Šekspira. Mada, s jedne strane ovo i jeste tragedija. Žene kukaju kako danas ne mogu da pronađu normalnog dečka, a opet s druge strane, oni fini i normalni su dosadni. Ne znam, ovaj fenomen je neverovatan.

Vrlo je zanimljivo kada je šmeker uhvati i pred svima priljubi uza zid, dok u klubu gori sve.

Činjenica je da devojke pored sebe žele nekog kraj koga će se uvek osećati sigurno i poželjno, ali to nije razlog da finom dečku koji vam otvori vrata od kola ne dopustite da vam se prikaže u pravom svetlu. I momci su stidljivi i svakako da im nije lako da na devojku ostave dobar utisak, zato nemojte polagati previše nade u mačo tipove koji odmeravaju svaku zadnjicu, nešto ne mislim da od njih ima bilo kakva dobra stvar.

Sigurnost nije kada te on jako stisne za guzu, sigurnost se nalazi u zagrljaju. Umeju momci da budu i fini, samo je važno pružiti im šansu, a ne juriti i kukati za Romeom koji ni sam ne zna sa koliko Julija je bio i svaka mu liči na prethodnu.

Život jeste i seks, ali je život i vođenje ljubavi.

P. S. Ne kažem da je nekada loše biti i sa takvim tipom, naučiš uz njega dosta toga, dobri su to učitelji za ljubavne malverzacije, ali taj ti ne voli šetnju po gradu, kod njega samo mora da klima krevet. No, ne vredi, devojke se lepe za takve. Samo nemojte posle da se pitate zašto je Romeo zao, same ste izabrale.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments