Prisnost ima svoje zakonitosti, interna pravila koje samo vas dvoje poznajete i poštujete i niko ne može da vam kaže da li tako treba, da li je to dobro za vezu i da li treba na nečemu da insistirate ili da se povučete. Vaša ljubav, vaša igra, a ona se igra svakog dana, u svim mogućim situacijama i raspoloženjima. Ovo su neke od običnih, svakodnevnih stvari, kojima partneri jedno drugom izražavaju ljubav i pripadnost.

– Kad dozvolite partneru da bude drkadžija, jer je imao grozan dan i znate da to nema ništa sa vama, prosto pristajete da mu budete pri ruci i ne nervirate se zbog gunđanja. Čak hoćete i da se posvađate, ako će mu to pomoći da izbaci lošu energiju.

– Pregovarate o tome šta će se gledati večeras. Njegova serija ili vaša? Onaj mračni film, koji se vama sigurno neće dopasti ili neka romantična komedija? Zašto ne bi svako gledao svoje? Zato što uživate i u pregovorima i u komentarisanju onoga što zajedno gledate.

Češkanje pred spavanje. Iako ste umorni, ne odbijate.Češkate ga dva minuta, samo zato što vas je zamolio. Ili on to isto radi za vas. Pružanje jednostavnog uživanja bez ičega zauzvrat, jer ljubav.

Gledate se u oči, uvek. Radije prestanete da radite to što radite, da biste uspostavili kontakt pogledom, nego da se dovikujete. Ne pitate šta nije u redu ako vidite da nešto nije u redu, jer znate da će vam reći kad bude spreman.

Obične stvari koje SAMO zaljubljeni parovi rade1 Obične stvari koje SAMO zaljubljeni parovi rade
Comments