Nominacije za najprestižniju filmsku nagradu, Oskar, su kona;no objavljene! Sa zadovoljstvom vam predstavljamo filmove u distribuciji Taramount Filma, koji su u nominaciji za nagradu koja će biti dodeljena u Dolbi Teatru, 04. marta ove godine, po devedeseti put!

Film koji se trenutno prikazuje u našim bioskopima, Najmračniji čas (Darkest hour) nominovan je u nekoliko kategorija. Fantastični glumac, Geri Oldman koji u filmu tumači Vinstona Čerčila nominovan je za Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu i u kategorijama za najbolji kostim, najbolju scenografiju, najbolju fotografiju, najbolju šminku i frizuru i najbolji film.

Film Fantomska nit (Phantom Thread) kod nas će biti prikazan samo na ovogodišnjem FESTU. Legendarni Danijel Dej Luis nominovan je u kategoriji za najboljeg glavnog glumca, dok je Lesli Menvil nominovana za najbolju sporednu žensku ulogu. Pol Tomas Anderson je u trci za nagradu za najbolju režiju, a Fantomska nit za najbolji film ove godine. Film je nominovan i u kategorijama za najbolji kostim i najbolju originalnu muziku.
UPTA 02798 R Objavljene nominacije za Oskara za 2018.godinu
Lady Bird u naše bioskope stiže 01. marta. Na ovogodišnjoj ceremoniji dodele Oskara Sirša Ronan takmičiće se za najbolju glavnu žensku ulogu, Lori Metkalf za najbolju žensku sporednu ulogu, kao i u kategorijama za najbolju režiju, najbolji film i najbolji originalni scenario

Neobični triler Beži! (GET OUT) nominovan je za Oskara za najbolji originalni scenario, za najbolji film, najbolju režiju, a mladi glumac Danijel Kaluja za najbolju glavnu mušku ulogu.

Animirani film Koko (COCO) koji je u naše bioskope stigao 28. decembra 2017. godine i još uvek se prikazuje, sinhronizovan na naš jezik, nominovan je za najbolji animirani film! Pesma iz ove avanture Remember Me (Ti pamti me) u nominaciji je za najbolju originalnu pesmu.

V1 0008 LB1 Objavljene nominacije za Oskara za 2018.godinu
Film koji je krajem 2017. godine oduševio publiku širom sveta Star Wars – Poslednji Džedaji (Star Wars: The Last Jedi) nominovan je u kategorijama za najbolju originalnu muziku, najbolju montažu zvuka, najbolji miks zvuka i najbolje specijalne efekte.

Igrani film Lepotica i zver (Beauty and the beast) nominovan je u kategorijama za najbolji kostim i najbolju scenografiju.

5 Objavljene nominacije za Oskara za 2018.godinu
Ovo je bio jedan od najuspešnijih i najvoljenijih filmova koji su se u našim bioskopima prikazivali u 2017. godini
Istinita istorijska drama o kraljici Engleske Viktorija i Abdul (Victoria & Abdul) u našim bioskopima se prikazivala prošle jeseni, a na ovogodišnjoj dodeli Oskara biće u konkurenciji za najbolji kostim i najbolju šminku i frizuru.

Svemirska avantura Čuvari galaksije 2 (Guardians of the Galaxy 2.)  koja je obeležila proleće iza nas takmičiće se u kategoriji za najbolje specijalne efekte.

Šarmantni Lou nominovan je za Oskara za najbolji kratki animirani film.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments