Bliži nam se praznična sezona, pa možda nije loše pripremiti se unapred, a i svakako – ima i prilika za darovanje koje nisu prazničnog tipa, kao što je rođendan vašeg partnera ili zajednička godišnjica. Svi volimo da obradujemo svoje voljene, bilo o prilikama, bilo spontano (a spontano je možda još draže i lepše), a ukoliko tražite ideju za poklon kojim ćete obradovati partnera – imamo nekoliko smernica i ideja za vas.

Spontano mu poklonite nešto što vas je podsetilo na njega

Ne mora svaki poklon da zahteva priliku, niti svaki poklon mora da bude grandiozan, preterano promišljen ili sa čistom i jasnom funkcijom. Možda pomislite na momka u trenutku kada u knjižari ugledate novi roman njegovog omiljenog pisca, ili ga se setite dok birate slatkiše i pred vama se nađe njegova omiljena čokolada, ili vam pak padne na pamet u nekoj potpuno neobičnoj situacijii – i kada se to dogodi, kupite mu ono što vas je podsetilo na njega. Kada se vratite kući, iznenadite ga i verujte nam, sigurno ćete ga obradovati ma šta da ste donele, jer će mu najviše od svega značiti to što ste mislile na njega!

Kupite mu ono što želi, iako mislite da mu nije potrebno

Još jedna siva Nike dukserica? Još jedna igrica za Sony koji ionako igra samo jednom mesečno sa ortacima? Ružna krigla za pivo koja kvari izgled cele vaše kuhinje a koja je njemu zanimljiva? Kupite ih. Pređite preko sebe, svog ega, potrebe da vaš partner uvek bude savršen i želje da mu kupite samo ono što se vama dopada kako bi na njemu izgledalo. Verujte nam, zna on da vam se ove stvari ne dopadaju, pa ako ga iznenadite nekom od njih – vaš znak pažnje će ga sigurno ganuti.

Comments