Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

Ono što oduvek znamo – da zrelost nema mnogo veze sa godinama – potpuno je istinito i u mnogim vezama se pojavljuje kao razlog za prekid odnosa, odnosno, nezrelost partnera ometa razvijanje i sazrevanje odnosa. Partner na koga možeš da računaš i sa kojim možeš da gradiš budućnost, onaj koji je dosegao zrelost i stabilnost, odlikuje se sledećim osobinama.

Suočava se sa problemima

Nezreo i nedorastao muškarac ignoriše probleme, ili prebacuje odgovornost na nekog drugog, očekuje da bude zaštićen i zbrinut i da neko umesto njega rešava njegove probleme. Zreo je dakle, onaj koji ne pokušava da pobegne od problema, već se sa njima suočava i nastoji da pronađe rešenje. On zna da problemi neće nestati ako ih ignoriše, već će se pogoršati i povećati, i da ih neće rešiti niko drugi umesto njega. Pobleme u vezi takođe ne prebacuje na tvoju odgovornost, već nastoji da razgovara sa tobom i da zajedno tražite rešenja i kompromise.

View this post on Instagram

I have learned so much the last few days, a mental explosion 💥 the @togetherexperience seriously just reset me. My brand, my motivation, my fire. I have walked a long path with photography and it can tend to be exhausting. The freedom that comes with running your own business is also marked with incredible responsibility and the not so sexy behind the scenes pieces. Hearing so many speakers that have walked these paths and how to keep moving upward was just the fuel I needed. This business is everything to me. I love it so much but always knowing the right steps is not the case. If you guys want to hear what I leaned I would happily go live or talk one on one because the information was so valuable. These two are my exact emotion right now STRAIGHT HAPPINESS

A post shared by PNW Wedding/elopement/couples (@chelseajonesphotography) on

Prihvata te takvu kakva jesi

Zreo muškarac nije sklon prebacivanju – jasno mu je da se stvari koje mu smetaju neće promeniti ako te zbog njih kritikuje, a i ume da napravi razliku između tvojih navika koje ga nerviraju (o čemu možeš da povedeš računa) i tvoje ličnosti, koja je takva kakva jeste. Kad ima neku primedbu, on te zapravo upozorava da povedeš računa o tome kako se on oseća zbog nečega što ti radiš ili govoriš, odnosno, traži da bude uvažen i uzet u obzir, a ne kritikuje tvoju ličnost.

Editors choice