Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Istina je da veze opstaju na kompromisima i ustupcima, ali nasuprot gomile stvari oko kojih se prilagođavate partneru (i on vama) važno je da jedno drugo podržavate bezuslovno u stvarima koje su vam bitne i koje su deo vas. Ako je nešto vašem partneru posebno važno, ne nastojte da postignete kompromis, ili da ga odvraćate, nego ga podržite – i isto zahtevajte za sebe. Ovo su neke oblasti života u kojima nema mesta za kompromise i ustupke.

Porodica

Nikada ne bi trebalo da se nađete u situaciji da birate između partnera i porodice. Možda vaša porodica ne podržava vaš izbor i veoma su rigidni u tome, ali vi ne treba da prekidate sa njima odnose, kao što ne treba da dozvolite da oni utiču na vaš život. Ako ste u tome istrajni, oni će na kraju naučiti da se podnose i da budu pristojni, zbog vas. Niko ne sme da vas uslovljava – ni porodica, ni partner. Jer njihov je posao da budu uz vas i da vas podržavaju.

Životni planovi

Ovde ćete možda morati da pravite kompromise, odnosno, da donosite nove životne odluke, jer okolnosti diktiraju. Možda ste planirali da živite mirnim životom u selu, ali partner je dobio dobar posao u velikom gradu i planovi treba da se menjaju i prilagođavaju. Ili obrnuto – počeli ste u urbanoj sredini, sa dobrim poslom i ukazuje vam se prilika da se povučete i promenite životni stil. Potrebno je da ovakva odluka ispunjava glavne potrebe oba partnera, a ne da se jedan u potpunosti odriče života koji želi, zbog partnera.

Editors choice