Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Istina je da veze opstaju na kompromisima i ustupcima, ali nasuprot gomile stvari oko kojih se prilagođavate partneru (i on vama) važno je da jedno drugo podržavate bezuslovno u stvarima koje su vam bitne i koje su deo vas. Ako je nešto vašem partneru posebno važno, ne nastojte da postignete kompromis, ili da ga odvraćate, nego ga podržite – i isto zahtevajte za sebe. Ovo su neke oblasti života u kojima nema mesta za kompromise i ustupke.

Porodica

Nikada ne bi trebalo da se nađete u situaciji da birate između partnera i porodice. Možda vaša porodica ne podržava vaš izbor i veoma su rigidni u tome, ali vi ne treba da prekidate sa njima odnose, kao što ne treba da dozvolite da oni utiču na vaš život. Ako ste u tome istrajni, oni će na kraju naučiti da se podnose i da budu pristojni, zbog vas. Niko ne sme da vas uslovljava – ni porodica, ni partner. Jer njihov je posao da budu uz vas i da vas podržavaju.

Životni planovi

Ovde ćete možda morati da pravite kompromise, odnosno, da donosite nove životne odluke, jer okolnosti diktiraju. Možda ste planirali da živite mirnim životom u selu, ali partner je dobio dobar posao u velikom gradu i planovi treba da se menjaju i prilagođavaju. Ili obrnuto – počeli ste u urbanoj sredini, sa dobrim poslom i ukazuje vam se prilika da se povučete i promenite životni stil. Potrebno je da ovakva odluka ispunjava glavne potrebe oba partnera, a ne da se jedan u potpunosti odriče života koji želi, zbog partnera.

Editors choice