Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Istina je da veze opstaju na kompromisima i ustupcima, ali nasuprot gomile stvari oko kojih se prilagođavate partneru (i on vama) važno je da jedno drugo podržavate bezuslovno u stvarima koje su vam bitne i koje su deo vas. Ako je nešto vašem partneru posebno važno, ne nastojte da postignete kompromis, ili da ga odvraćate, nego ga podržite – i isto zahtevajte za sebe. Ovo su neke oblasti života u kojima nema mesta za kompromise i ustupke.

Porodica

Nikada ne bi trebalo da se nađete u situaciji da birate između partnera i porodice. Možda vaša porodica ne podržava vaš izbor i veoma su rigidni u tome, ali vi ne treba da prekidate sa njima odnose, kao što ne treba da dozvolite da oni utiču na vaš život. Ako ste u tome istrajni, oni će na kraju naučiti da se podnose i da budu pristojni, zbog vas. Niko ne sme da vas uslovljava – ni porodica, ni partner. Jer njihov je posao da budu uz vas i da vas podržavaju.

Životni planovi

Ovde ćete možda morati da pravite kompromise, odnosno, da donosite nove životne odluke, jer okolnosti diktiraju. Možda ste planirali da živite mirnim životom u selu, ali partner je dobio dobar posao u velikom gradu i planovi treba da se menjaju i prilagođavaju. Ili obrnuto – počeli ste u urbanoj sredini, sa dobrim poslom i ukazuje vam se prilika da se povučete i promenite životni stil. Potrebno je da ovakva odluka ispunjava glavne potrebe oba partnera, a ne da se jedan u potpunosti odriče života koji želi, zbog partnera.

Editors choice