Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

2/3

Kao i uvek, stadioni se pretvaraju u koncertne arene, pa su tako nakon himne mogli da se čuju zvukovi Brazila, a još jedno iznenađenje je usledilo. Naime, iako su svi znali da će se pojaviliti, Žizel Bundšen je izazvala ogromnu pažnju svojim pojavljivanjem. Znalo se da će u nekom momentu izaći na pistu i njome prošetati, ali niko se nije nadao da će njeno pojavljivanje biti vrhunac večeri. Prošetala je u dugoj, srebrnoj haljini, te kako se navodi, time stavila tačku na svoju aktivnu karijeru modela.

Žizel Bundšen prošetala pistom na otvaranju Olimpijskih igara 2016.2 Olimpijske igre 2016: Otvaranje koje je sve diglo na noge Žizel Bundšen prošetala pistom na otvaranju Olimpijskih igara 2016.3 Olimpijske igre 2016: Otvaranje koje je sve diglo na noge

Stadion je odzvanjao od različitih zvukova i ritmova, te osim brazilske muzike moglo se čuti još mnogo toga. Najbolje od svega jeste i to što je oko 1500 plesača uspelo da 60000 prisutnih podigne na noge, te je publika zajedno sa svima onima koji su organizovaqli otvaranje uživala, tako da nije bila statična, već aktivni učesnik svega što se dogodilo.

Editors choice