Da li ste ikada razmišljali kako i gde naše razmažene zvezde i zvezdice provode vreme između poziranja na crvenom tepihu i nastupa na televiziji? Ovde pogledajte samo neke od poznatih i luksuznuih spa-centara i kozmetičkih salona koji brinu o kosi, licu i telu poznatih zvezda, a ujedno su zaslužni i za njihovo opuštanje. Jer, realno, treba imati smirene živce kako bi se nosili sa svakodnevnom jurnjavom ispred paparaca.

“Anastasia Salon”

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) sređivala je obrve u poznatoj radnji “Anastasia Soare” na Beverli Hilsu, koja naplaćuje 45 dolara za oblikovanje obrva. Omiljeni spa stručnjak mnogih zvezda takođe ima radnju i na Vilšir bulevaru u Los Anđelesu.

Kim Kardashian Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Ogledalo, ogledalce, ko je najlepši na svetu?

“Wynn Nail Spa”

Zvezda serije “Gli” (Glee), Amber Rajli (Amber Riley) bila je vrlo raspoložena tokom sređivanja u ovom salonu za manikir u Los Anđelesu.

Amber Riley Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Amber uživa u manikiru i verovatno, kao i većina žena, dnevnoj dozi najnovijih tračeva

“Yuri Japanese Nail Salon”

Zvezda “Vriska 4” (Scream 4), Hejden Penetijer (Hayden Panettiere) opustila se uz manikir, pedikir i masažu vrata u ovom losanđeleskom kozmetičkom salonu.

Hayden Panettiere Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Simpatična Hejden potpuno se opustila tokom tretmana. Verovatno je čeka teška noć poziranja na crvenom tepihu

“Qua Baths & Spa”

Mario Lopez (Mario Lopez) je uživao u pažnji osoblja spa-centra ovog luksuznog hotela u Las Vegasu, kao pripremi za voditeljski angažman na izboru za Mis Amerike, 2007. godine.

Mario Lopez Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Mario Lopez zna kako da održava svoj latino imidž

“Pastel Nails & Spa Salon”

Nekadašnja zvezda serijala “Hils” (The Hills), Kristin Kavalari (Kristin Cavallari), priuštila je sebi opuštajući pedikirski tretman u salonu “Pastel”, na Beverli Hilsu.

Kristin Cavallari Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Kristin izgleda vrlo zadovoljno dok je paze i maze u kozmetičkom salonu

“Byron Tracey Salon”

Miša Barton (Mischa Barton), pretvorila je svoje dugačke smeđe uvojke u plave, u proslavljenom salonu na Beverli Hilsu, koji inače vrlo često posećuju Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) i Nikol Riči (Nicole Richie).

Mischa Barton Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Miša je za promenu boje svoje kose izabrala poznati “Byron Tracey Salon”

“Portofino”

Paris Hilton (Paris Hilton) odvojila je malo vremena za sebe da se opusti u spa-centru na Beverli Hilsu, smeštenom samo jednu ulicu dalje od Rodeo Drivea. Kako je navedeno, “Portofino” nudi “elitno iskustvo potamnjivanja”, a takođe ima poslovnicu i u Santa Moniki.

Paris Hilton Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Paris je podjednako graciozna u bade mantilu, isto koliko i u skupoj toaleti na crvenom tepihu

“Spazio Nails and Spa Salon”

Sijena Miler (Sienna Miller) provela je dan sa drugaricom, opuštajući se masažom i manikir tretmanom, u kozmetičkom salonu u njujorškoj četvrti SoHo.

Sienna Miller Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Sijena voli da se opušta u velikom stilu. Njen izbor je salon u poznatoj četvrti SoHo

“JK Nails & Spa”

Teretana, solarijum, vešernica – i manikir! Nikol Polici (Nicole Polizzi), poznatija kao “Snuki” (Snooki) i njene kolege iz rijaliti šoua “Jersey Shore” Semi (Sammi), DžejVau (JWoww) i Dina (Deena), posetili su salon “JK Nails” u mestu Seaside Heights, Nju Džerzi – da usavrše svoj guidette imidž.

Snooki Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Ekipa "Jersey Shore"-a ima prilično prepoznatljiv imidž. Jaka šminka, taman ten, dugački nokti… Bio je ovo zabavan dan za Snuki i društvo

“Garden Nail Salon”

Zvezda filmova “Srednjoškolski mjuzikl” (High School Musical), Vanesa Hadžins (Vanessa Hudgens) razmazila je sebe dvostrukim tretmanom manikira i pedikira, u salonu u Studio Cityju.

Vanessa Hudgens Omiljeni saloni lepote holivudskih zvezda

Kraljevski tretman za simpatičnu Vanesu


Maja Vuković je definicija rastresenosti. Prečesto ozbiljna, nedovoljno luckasta. Prihvata promene, ali ih prezire. Idealista. Ne stiže da dovrši započetu misao, jer je već naredna demantuje. Voli pravila, šablone, koncepte. Manire. Čokoladne torte. I svako novo jutro.

Comments