Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Možda ne vredi upozoravati te da je mesto druge žene u njegovom životu gubitnička pozicija, da tajna veza sa oženjenim tipom nije romantična, nego ponižavajuća – možda treba sama da shvatiš. Lako je upustiti se u aferu – on flertuje i udvara ti se, čak je privlačno i to što je oženjen, jer znači da nije klinac, da je nešto postigao u životu, da je nekome važan i da je odgovoran (iako njegove švalerske sklonosti upravo sve to demantuju), ti si sama već neko vreme, a i nemaš neki izbor. Ili ne srećeš slobodne muškarce, ili ti se oni koje srećeš ne sviđaju, ili se ti ne sviđaš njima, ili postoji obostrana simpatija, ali oni su više naklonjeni muškarcima i brzo ti postanu najbolje drugarice. I ti pomisliš kako ti baš odgovara uzbudljiva, tajna avantura, kako garantuje da ti se on neće “nalepiti” i da ćeš imati slobodu koja ti je potrebna. Oženjen muškarac deluje kao bezbedan izbor, a jedino što je bezbedno u ovoj priči jeste njegov brak – iako to zvuči potpuno paradoksalno. Ne, on neće ostaviti ženu, da, ti ćeš se nadati da hoće. I jeste, svi su ti rekli, ali nisi verovala, mislila si da ljubav pobeđuje. U realnom životu, pobeđuje komfor, kompromis, zajednički interesi, krediti, školovanje dece… A ti?

Ti gubiš vreme

Oženjenom odgovara da ima ljubavnicu na mestu ljubavnice, on ne želi da mu ljubavnica postane žena, već ima jednu. I dok ti opstaješ na toj poziciji putem samozavaravanja, on vodi aktivan život – deca rastu, dograđuje se kuća, kupuje se auto… a ti ništa. Neke žene provedu godine u ovakvoj vezi, čekajući da se stvari preokrenu u njihovu korist i na kraju ipak shvate da u poziciji ljubavnice nemaju ni momka, ni brak, ni decu, nemaju ništa od svega što ima njihov ljubavnik. A on čuva ono što ima, uključujući i tebe, a ako zbog toga treba da ti podgreva lažne nade, radiće to bez problema i bez griže savesti. Ali on ti je možda jasno rekao da se stvari u njegovom životu neće promeniti, da nema nameru da rastura brak i porodicu i da ti treba da razmišljaš o sebi i svojoj budućnosti – ima takvih muškaraca, koji nastupaju pošteno, čak i kad su preljubnici i ljubavnici. U tom slučaju sva odgovornost samozavaravanja je samo na tebi. Statistika kaže da jedan od deset oženjenih ostavi svoju suprugu zbog ljubavnice i da se to dešava u prvih šest meseci – pa ti vidi.

Editors choice