Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ako sretneš momka koji će umeti samo da te zagrli, umesto da traži objašnjenja, dok ti plačeš i doživljavaš nervni slom zbog nečeg što te je povredilo, a o čemu uopšte ne možeš da pričaš, jer si suviše uznemirena i moraš prvo da se isplačeš, budi sigurna da on zaslužuje tvoju ljubav. Možda je i sam prošao kroz mnogo slomova i ne boji se slabosti i ludila, jer je naučio da se nosi sa tim, kod sebe i kod drugih. On pokazuje razumevanje i onda kad ne razume šta je to što je tebe tako uzdrmalo. Nije mu potrebno da razume, da bi iskazao saosećanje, da bi te utešio, da bi te držao dok se ne isplačeš i smiriš.
On je tip koji te neće zezati zato što režiš na svoj kompjuter, svađaš se sa telefonom i uopšte, zato što si nervozna i nestrpljiva sa tehničkim uređajima koji traže postupak koji ti nisi usvojila i nije ti blizak. Strpljivo će ti objasniti (po ko zna koji put) šta moraš kojim redom da uradiš i podsetiće te da stvari neće proraditi ako ih ne tretiraš kako je potrebno – ne tako što će ti reći da se smiriš ili te izgrditi što se već jednom ne opismeniš u pogledu savremene tehnologije, nego tako što će te umiriti svojim prisustvom i asistencijom. Njemu je prihvatljivo to što ti ne umeš da “skineš” film koji želiš da gledaš i spreman je da to uvek uradi za tebe bez gunđanja.

DEcko On zaslužuje tvoju ljubav: Dečko koji ti neće reći da si luda – kad si luda

Editors choice