Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

“Stara si onoliko koliko se osećaš starom”, izreka je žena koje u kasnim četrdesetim žive život dvadesetogodišnjakinja. Koliko samo primera ima.

Dženifer Lopez mi prva pada na pamet, ne zbog toga što se ponaša raskalašno ili je previše slobodna (ko danas nije?), nego zbog muškarca kog šeta, tačnije piletine koja joj je omiljena vrsta muškaraca. Da ne ispadne da smo prozvali direktno nju, da spomenemo i Madonu, Maraju i Demi Mur koje su takođe bile u vezi, a neke su još uvek, sa znatno mlađim muškarcem.

192 Ona zna, a on može

Džej Lo i njen dosta mlađi dečko, pravi su primer!

Sve je više poznatih ličnosti koje se odlučuju da stupe u vezu sa znatno mlađim muškarcem. Ovo je nekad bila tabu tema i predmet za čuđenje, a danas potpuno normalna stvar zastupljena i kod javnih ličnosti, ali i onih koje to nisu.

Istina je da su muškarcima neodoljive žene sa prošlošću, a ženama pak muškarci koje tek čeka budućnost. Uostalom, suprotnosti se privlače, a sada ćemo se pozabaviti stvarima koje mogu da se nauče iz odnosa: starija žena – mlađi muškarac.

Nisu samostalni

Pa kako i da budu kad tek što su se ispilili, prešli 18 i krenuli u život?!

Loša strana ovakve veze je što su muškarci još uvek nezreli, nesamostalni, puni predrasuda i nesigurni.

Muškarac – drama queen

Stalno nešto drame, posesivni su i ljubomorni. Ne zna se šta im prvo smeta. Da li vaš posao ili to što ste ostvareni, a onda i milion drugih propratnih sitnica za histerisanje. Sve je to proizvod nesigurnosti.

274 Ona zna, a on može

Možete li ih zamisliti?

Seks je neverovatan

Ono što je 100%  istinito jeste da je seks neverovatno dobar i u mlađim godinama muškarci su puni elana i snage. Vole čak i da pričaju o osećanjima, odnosima, a retko koja žena ima da im zameri nešto u krevetu. Čak i oni neiskusni, lako se nauče.

Puni su života

Mnogo manje osuđuju, puni su maštanja o budućnosti, a to je ono što je potrebno ženi koja je u poznim godinama.

Mogu biti zreli

U nekim trenucima mogu se poneti zrelije od bilo kog drugog starijeg muškaca. Razumljivi su i vole da saslušaju kada se prema njima postavite sa dozom ljubavi i majčinskog instinkta.

Mlađi muškarac – relativna stvar!

Sa mlađima se nikad ne zna… može biti mnogo dobro, ali i loše iskustvo. Na vama je da probate i da date lični sud o mlađim muškarcima. Istina je da su lakši za saradnju i njima se mnoge stvari mogu lakše objasniti. Često je žena ta koja je dominantna u vezi, ali ko zna šta priča sa mlađima može da otkrije.

A šta vi kažete, starija žena i mlađi muškarac: tabu ili sasvim normalna stvar?

Izvori fotografija: telegraf.rs, pinterest.com, pobjeda.me


Violeta Stojanović

Editors choice