Seks je neiscrpna (tabu) tema. O seksualnim iskustvima slušali ste od drugarica, drugova, u ono osnovno vas je uputila televizija, u ono malo detaljnije internet, u ono najdetaljnije iskustvo. Ali, zapitate li se ikada, postoji li još nešto što do sada niste znali? Tačno je zapravo, da tu ima mnogo sitnica i “vrućih informacija” koje su naučnici otkrili za sve one koji ih do sada nisu upozali.

Žene ejakuliraju

Neka istraživanja su pokazala da je mnogo ljudi čulo za ovaj “fenomen” i čekiralo ga kao nemoguć, dok ostala polovina kaže da nikad nije ni čula za tu mogućnost. Tačno je – ne dešava se svakoj ženi, ali se dešava. Naučnici su vršili ispitivanje na određenoj grupi žena i došli do zaključka da tečnost koju su te žene ispuštale tokom seksualnih odnosa nije bila mokraća niti lubrikant. Radilo se o tečnosti koja se praznila kroz mokraćnu cev i koja nije uvek istog obima. Ukoliko vam se ovo ne dešava nemate prostora za brigu. Ali ukoliko primetite ovu pojavu, možete odahnuti – da, normalno je.

“Malo levo, moliću”

Naučnici tvrde da je leva strana klitorisa osetljivija, jer poseduje više nervnih završetaka nego desna. Zato i ne čudi ukoliko vam takav položaj pruža više zadovoljstva. Trenutno su u izradi studije o tome da li se to isto pravilo može primeniti i na vaginu. Još uvek ništa nije potvrđeno, ali sve studije koje su se bavile ovim problemom potvrđuju da žene više uživaju ukoliko se partner fokusira na levu stranu genitalija. Nećete znati dok ne probate.

Fotografija 110 “One stvari” za koje niste znali

Seks kao anti-stres terapija

Svi muškarci su osetljivi na analna područja

Da. Istina je. I ne, to ne znači da su svi muškarci biseksualno orijentisani. Svaki muškarac je individua za sebe. Bez obzira na to što je područje oko analnog otvora (i sam analni otvor) osetljiv sam po sebi, to ne znači da svaki muškarac želi da ga baš tu i stimulišete. Ima onih kojima će to prijati, što vam ostavlja prostor da istražujete. S druge strane ima onih koji vam na to nikada ne bi ukazali iz stida ili straha da ne pomislite nešto pogrešno. Ali, na kraju, ima onih kojima to na pamet ne bi palo i bolje je da im to nikada ne spomenete. Uglavnom se ova problematika vezuje za homoseksualne odnose dva muškarca, ali sada znate da to ne mora uvek da znači.

Comments