Danas se termin “nezavisna žena” često odnosi na onu koja je:

a) Izašla iz braka i odjednom tim činom postala nezavisna.

b) Sama. Bez partnera. Naravno, nezavisna.

A ništa od navedenog nije tačno. Nezavisna žena je ona koja može i ne mora da ima muškarca kraj sebe, jer on zaista ne igra glavnu ulogu u njenoj nezavisnosti. Bitan je stav prema životu, porodici i karijeri. To je ono što pravu izdvaja od lažnjaka. Evo primera.

Kejti Holms (Katie Holmes)

Nekada poznata kao supruga Toma Kruza (Tom Cruise), sada zaista nezavisna žena koja je odlučila da promeni život. Razvod je iznenadio mnoge, ali je pozitivno uticao na nju.

Katie Holmes at AFI Fest 2011 Premiere of Jack And Jill a8d005f65d13181f2a6550f29677a229 One su nezavisne žene

Kejti Holms

Bijonse (Beyoncé)

Biti nezavisna žena ne znači nemati muškarca pored sebe. To znači boriti se za život kakav želite i ostvariti ciljeve. Upravo je to uradila. Borila se za prvi solistički album, ulogu u filmu, prve dizajnerske komade, vezu, pa potom i brak sa Džej-Zijem (Jay-Z) i naravno, za svoju kćerkicu Blu Ajvi Karter (Blue Ivy Carter). Super žena.

bbbb One su nezavisne žene

Bijonse

Kejti Peri (Katy Perry)

Ona je na listi jer nije dozvolila da joj razvod sreću kvari. Radi na novom filmu, gotovo svaka pesma koju otpeva postane hit, veruje u sebe, gradi nove stilove. Nek joj je sa srećom.

ap katy perry gown 2 One su nezavisne žene

Kejti Peri

Hajdi Klum (Heidi Klum)

Godinama je jedna od najboljih i najtraženijih supermodela na svetu. Uspeva da balansira karijeru koja je, doduše, malo u padu, i privatni život, u kome vodi decu na časove karatea i pomaže im pri prodaji kolačića. Slatko.

1 4 One su nezavisne žene

Hajdi Klum

Sandra Bulok (Sandra Bullock)

Ona zaista izgleda besprekorno. Svaki put kad je vidim zaista pomislim na nezavisnu, sposobnu, uspešnu ženu. Usvojila je sina Luisa (Louis) i posle razvoda uživa u tome što je samohrana majka.

news sandra One su nezavisne žene

Sandra Bulok

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)

Ovih dana se nešto više govorilo o njenom razvodu i novoj vezi sa mlađim momkom, ali nikako ne treba zaboraviti da je ona, pre svega, multitalentovana ličnost. Peva, igra, glumi, dizajnira. Zna šta želi i kako to da postigne. Ima 42 godine i ponosna je na njih.

Jennifer Lopez 620x974 One su nezavisne žene

Dženifer Lopez


Marina Marinković je previše puta menjala svoj potpis. Stoga, zaključuje da voli promene u životu, muziku i pisanje. Na fakultetu je otkrila je da ima zlu polusestru, koju (za sada) mnogo voli. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste, to se nikad ne menja.

Comments