Nakon duge (neuspešne) potrage za srodnom dušom u realnom svetu, rešili ste da pređete na virtuelni? Zašto da ne? Ali pre nego što započnete pretragu, obratite pažnju na sledeće stavke, jer ipak ne znate na šta možete naići sa druge strane monitora.

Razmisli o tome kakvu osobu želiš da privučeš!

Dejting servis ti neće pružiti ono što želiš ako ti sama ne znaš šta je to što zahtevaš. Neka od tvojih očekivanja se podrazumevaju: informacije o godinama, obrazovanju, eventualno kog je religijskog opredeljenja. Drugo što treba da napomeneš jeste koje vrednosti ti ceniš i koje od njih očekuješ da tvoj eventualni partner poseduje. U svakom slučaju, kakvu god vezu da tražis, budi potpuno iskrena i odmah na početku naglasi svoje želje, bez obzira da li je to veza od koje očekuješ da će prerasti u brak ili samo želiš da se s nekim zabaviš i prekratiš vreme. Dajući do znanja šta ti je bitno za vezu, a šta ne, osobe koje gledaju tvoj profil stiču uvid u to kakva si ti osoba, ali to ujedno i odbija ljude koji traže nešto sasvim drugačije od tebe.

tekst Online Dating – šta treba raditi, a šta izbegavati

Nikad se ne zna šta te čeka sa druge strane monitora

Kako opisati sebe?

Posle odabira odgovarajućeg dejting sajta baci se na pravljenje profila. Od toga najviše zavisi kakve ćeš osobe da privučeš i koje će osobe želeti da stupe u konkakt s tobom i bolje te upoznaju. Budi svoja i samouverena. Takođe treba da budeš otvorena i realistična. Ostani dosledna svojim standardima, ali ih drži prizemljenim. Postoji mnogo lepih načina da istakneš svoje vrline, a da ne zvučiš pretenciozno. Uvek je bolje reći “Ne volim pušače” nego “Mrzim pušače”. Vedar i zabavan profil dobiće mnogo više pozitvnih komenatara, dok će negativno obojen potpuno obeshrabriti potencijalne udvarače.

Comments